Zbyněk Tomšík

Reportáž

Nedobytná tvrz v Libhošti opět padla


První poločas muži vedli díky tvrdé střele pod břevno v podání Hajníka. Soupeř brzy po změně stran srovnal a za deset minut už dokonce vedl. Za domácí stačil srovnat, jak jinak než hlavou, Smolarčík a o dvě minuty později se opět radovali hosté. I přes drtivý tlak v závěru utkání se domácím už nepodařilo srovnat.


Reportáž

Libhošť po delší době bodovala


Fotbalisté Libhoště prolomili sérii porážek a v atraktivním duelu se Starou Bělou brali po delší době tři body za těsné, ale za to cenné vítězství. Ostravané odehráli sympatický zápas, ale na body jim to opět nestačilo a podruhé za sebou padli. 


Reportáž

Libhošť si hladce poradila s Ludgeřovicemi


Libhošť potvrdila, že je na svém hřišti o level výše než na půdě svých soupeřů. Její jasnou převahu pocítily o víkendu trápící se Ludgeřovice, kterým zápas vůbec nevyšel. 


Reportáž

Libhošť si doma s chutí zastřílela


Z fotbalového hřiště v Libhošti se stala nedobytná tvrz. Přesvědčit se o tom mohl v uplynulý víkend tápající Chlebičov, který hledá svou optimální formu z úvodu soutěže.


Reportáž

Libhošť ovládla derby proti Starému Jičínu


Fotbalisté Libhoště mají první tři body! Ve 3. kole I.A třídy sk. A porazili Starý Jičín 3:2, v dramatickém derby rozhodl v třetí minutě nastavení prvního poločasu domácí hráč FC Libhošť Přemysl Hajník z přímého volného kopu. I když měli hosté po většinu duelu více brankových šancí a místy i územní převahu, domácí byli efektivnější. V závěru hráli hosté bez vyloučeného Maňáka, který v krátkém sledu (76. a 87.) obdržel dvě žluté a následně červenou kartu.