Tomáš Chyba

Reportáž

Seč pokračuje v dobrých výkonech, zdolala i Mantov


Úspěšný start do jarní části sezony prožívají fotbalisté Seče, kteří tentokrát v domácím prostředí zdolali Mantov, jenž naopak zatím vzpomíná na své dobré výkony z podzimu. 


Reportáž

FOTO: Seč v derby potrápila blovickou rezervu


Ostře sledované derby dvou mužstev v těsné blízkosti od sebe vyznělo stejně jako na podzim těsným poměrem pro Blovice B. Domácí si postupně vypracovali dvougólový náskok, ale přesto se ještě museli obávat o výsledek, když patnáct minut před koncem snižoval Görner. 


Reportáž

Seč navázala na zlepšenou formu a vybrala Soběkury


Fotbalisté Seče zakončili podzimní část cenným vítězstvím proti Soběkurám, čímž se v tabulce prodrali přes svého soupeře. 


Reportáž

Seč nezaváhala a nadělila bůra poslední Líšiné


Zvedající se Seč potvrdila svoji zlepšující se formu a naplno o víkendu bodovala, když si poradila v souboji s poslední Líšinou, kterou hladce přejela. 


Reportáž

Letná pálila šance, ale přesto nakonec zvítězila


Fotbalisté Letné odčinili v neděli porážku z prvního kola na hřišti Záhoří a v domácím prostředí porazili Seč, která naopak nenavázala na vítězství z minulého víkendu. 


Reportáž

Seč vydřela proti silnému Záluží cenný bod


O překvapení se v neděli postarali fotbalisté Seče, kteří vyladili po čtrnáctidenní pauze svůj výkon a vybojovali proti třetímu Záluží jeden bod, když prohráli v pokutových kopech.