2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Seč v derby potrápila blovickou rezervu


Branky


0

Ostře sledované derby dvou mužstev v těsné blízkosti od sebe vyznělo stejně jako na podzim těsným poměrem pro Blovice B. Domácí si postupně vypracovali dvougólový náskok, ale přesto se ještě museli obávat o výsledek, když patnáct minut před koncem snižoval Görner. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první část přinesla gól na blovické straně

Hostující tým jakoby zaspal úvodních pět minut zápasu a nechybělo mnoho, aby Blovičtí nedůslednosti hráčů Seče využili. Hosté ovšem začátek zápasu přečkali a následně postupně oni převzali iniciativu na své kopačky. Agilní Tomáš Görner se několikrát snažil zahrozit, ale domácí obrana útočné akce útočníka Seče, tak i jeho spoluhráčů přečkala. Navrch se sami Blovičtí ujali vedení. Po nedůslednosti ve vápnu Seče, kde Bradáč nedokázal odkopnout míč, se k balonu dostal Jiří Nováček, který poslal hostující tým do vedení. 

Seč na srovnání nedosáhla

Po změně stran se hrál znovu velmi pohledný fotbal, který se musel přihlížejícím divákům líbit. Domácí tým byl ovšem znovu ten, který se dokázal gólově prosadit. Blovičtí se po hezké akci dostali přes obranu soupeře a na 2:0 pro domácí zvyšoval Tomáš Matoušek. Domácí se postupně zranili dva hráči, kteří hrají převážně v A - týmu, včetně střelce Šabaty, a hosté rázem vycítili šanci, kterou jako první chytil za pačesy Tomáš Görner. Rychlonohý útočník hostujícího celku využil špatného postavení gólmana Hudáka a dokázal ho pěkně přelobovat. Do konce zápasu chybělo čtvrt hodiny a Seč pořádně tlačila na pilu. Fotr unikl hezky po straně, ale v koncovce selhal, když poslal míč do náruče brankáře Hudáka. Domácí mužstvo naopak hrozilo z rychlých brejků a v závěru zápasu šlo několikrát do slibného přečíslení. Především Tomáš Matoušek ale neměl střelecké štěstí a nedokázal definitivně rozhodnout o výsledku zápasu. Všechny body přesto nakonec zůstaly v Blovicích. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice B
Jaromír Jílek: Vyrovnaný zápas, soupeř byl posilněný o několik hráčů a značně nás potrápil. Měli jsme asi o něco více gólových šancí, ale jinak to byl opravdu vyrovnané utkání. Náš výkon nebyl takový, jaký bych očekával, myslel jsem si, že budeme výrazněji lepší než Seč, ale naštěstí to stačilo na tři body. Na hřišti vyčníval záložník Kotous, který neúnavně pendloval po pravé straně.

TJ Seč
Bohuslav Plojhar - trenér: Bylo to moc pěkné utkání, které se muselo líbit. Jak jsem v týdnu tipoval remízu, tak tomuto zápasu by určitě slušela. Bohužel nám chybělo potřebné štěstí, aby to vyšlo. Mrzí nás, že nakonec nemáme ani bod. Předvedli jsme ale dobrý výkon, všichni hráli zodpovědně, stejně jako v minulém zápase ale vynikal Görner.



Sestavy


TJ Sokol Blovice B
V. Hudák [-] - R. Komorous [-] , M. Štětina [-] , T. Matoušek [-] , P. Hodina [-] , J. Nováček [-] , V. Šeba [-] (29. M. Agapkin [-] ) , R. Šabata [-] (74. K. Červenka [-] ) , T. Kotous [-] (90. J. Jílek [-] ) , P. Kozák [-] , J. Fischer [-]

TJ Seč
J. Jiříček [-] - M. Žanda [-] , T. Görner [-] , J. Krsek [-] , M. Fotr [-] , R. Vlk [-] , J. Reidl [-] (57. D. Hora [-] ) , J. Bradáč [-] (74. M. Lukáč [-] ) , I. Salcop [-] , J. Beneš [-] (62. J. Hájek [-] ) , J. Pravda [-]

ŽK: 65. J. Bradáč .
Hráči zápasu: T. Kotous - T. Görner .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Legát Zdeněk - JÍLEK Miroslav (N), SOBOTOVÁ Štěpánka (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.