Benedikt Németh

Kontakty:

Reportáž

Heřmanova Huť poráží Sulkov


Heřmanova Huť doma přivítala hosty ze Sulkova. Oba týmy se nacházely na čele tabulky. Tento zápas ale lépe zvládli domácí a vítězí tak 3:0.


Reportáž

Heřmanova Huť vyhrává v Dobříči


Dobříč doma přivítala druhý celek tabulky Heřmanovu Huť. Po poločase to bylo vyrovnané utkání, ale nakonec hosté potvrdili, proč právě oni jsou v tabulce takhle vysoko a vyhrávají v Dobříči v poměru 4:6.


Reportáž

Heřmanova Huť doma poráží Zbůch


Heřmanova Huť doma přivítala hosty ze Zbůchu. Před tímto zápasem na tom byli lépe hostí, kteří měli o dva body více a nacházeli se na druhém místě tabulky. Zápas ale zvládli lépe domácí a přeskakují tak Zbůch v tabulce.


Reportáž

Heřmanova Huť doma nakonec zvládla utkání s Křelovicemi


Heřmanova Huť doma přivítala hosty z Křelovic. Domácí byli favoritem utkání. Nakonec ale hosté dokázali domácí trápit a ještě v 75. minutě vedli o dvě branky. Nakonec ale domácí zápas zvládli a připisují si tři body.


Reportáž

Líně zvládly domácí zápas proti Heřmanově Huti


Líně doma přivítaly první tým tabulky Heřmanovu Huť. Hosté byli favorizováni. Obdrželi ale dvě červené karty, a nakonec prohráli značným rozdílem 5:1. Líně si tak připisují druhou domácí výhru v řadě.


Reportáž

FOTO: Souboj na špici tabulky zvládli lépe domácí


Heřmanova Huť doma přivítala Horní Bříza. Oba tyto týmy byly první trojkou, a tak se čekal těžký a vyrovnaný zápas. Ten nakonec lépe zvládli domácí a posouvají se na první místo tabulky.


Reportáž

Heřmanova Huť si připisuje druhé vítězství v řadě


Heřmanova Huť chtěla navázat na výkon z prvního kola a připsat si další 3 body do tabulky. Zatímco Kralovice chtěli po předchozí remíze bodovat za 3 body. To se jim ale nepovedlo a tak je Heřmanova Huť v soutěži nadále stoprocentní.


Reportáž

FOTO | Heřmanova Huť nasázela Dobříči bůra


Domácí Dobříč držela před soubojem první příčku, Heřmanova Huť druhou. Oba celky dělily dva body. Avšak výsledkově vyrovnanou bitvu, jakou předvedla například Plzeň se Slavii, diváci neviděli. Zápas byl jednoznačnou záležitostí pro hostující hráče, kteří se se svým soupeřem vůbec nemazali a přejeli jej pětigólovým rozdílem. Utkání výrazně ovlivnilo dlouhé oslabení domácích.