3:1
(0:0)
87. J. Mudra (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heřmanova Huť si připisuje druhé vítězství v řadě


Branky


61. D. Hájek , 75. D. Hájek , 80. M. Lakó - 87. J. Mudra (p.)
7

Heřmanova Huť chtěla navázat na výkon z prvního kola a připsat si další 3 body do tabulky. Zatímco Kralovice chtěli po předchozí remíze bodovat za 3 body. To se jim ale nepovedlo a tak je Heřmanova Huť v soutěži nadále stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas plný faulů

Kralovice do zápasu vstoupili velmi aktivně. Opět těžili ze své výborné fyzické i technické připravenosti. Nasadili velmi vysoké tempo, Heřmance se ale dařilo se s nimi udržet. V prvním poločase se hrál velmi kontaktní a tvrdý fotbal. Vyskytovalo se velké množství faulů a z toho plynoucí velké množství standartních situací okolo velkého vápna. Z toho vyplynuli nějaké gólové šance, branku ale nepřinesli. V kontextu celého prvního poločasu měli více šancí hostující Kralovice. Do kabin se šlo tedy za stavu 0:0.

4 góly a 2 červený, to byl druhý poločas

Druhému poločasu určili ráz červené karty. Nejprve v 54. minutě dostal druhou žlutou a následnou červenou kartu hráč Kralovic s číslem 5 Petr Gažák. Hned o 5 minut později dostal za surovou hru další červenou kartu stoper hostů Tomáš Běhounek. Heřmanově Huti se podařilo 2násobnou přesilovku využít už po 2 minutách, kdy se trefil Dalibor Hájek. V 75. minutě opět utekl obraně hostů a vsítil již svůj druhý gól v utkání Dalibor Hájek. Po centru Németha Benedikta se podařilo v 80. minutě skórovat Martinu Lakó. Kralovice se i v 9 lidech nevzdávali a snažili se i o vstřelení branky. Byli vcelku velmi nebezpeční a povedlo se jim nakonec v 87. minutě vsítit gól, který vstřelil Jiří Mudra. Poté se už nic významného nestalo a zápas tak končí za stavu 3:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanova Huť
Németh Benedikt: Před Kralovicemi musím smeknout klobouk dolů. Byli výborně připraveni jak fyzicky, tak technicky. Nám chybělo hodně lidí, ale i tak jsme to zvládli a jsme rádi za 3 body.




Sestavy


TJ Heřmanova Huť
P. Prekop [-] - J. Lakó [-] , M. Poslední [-] , V. Mencl [-] , V. Lakó [-] , M. Lakó [-] , D. Hájek [-] , M. Veselovský [-] , P. Holeš [-] , J. Bešta [-] , B. Németh [-]

TJ Sokol Kralovice B
P. Jícha [-] - P. Vrána [-] , P. Gažák [-] , P. Pícl [-] , J. Purkar [-] (66. J. Mudra [-] ) , D. Běláč [-] , P. Bulín [-] , P. Hájek [-] , M. Zeman [-] , T. Běhounek [-] , J. Bulín [-]

ŽK: 35. M. Lakó , 49. P. Holeš - 39. P. Gažák . ČK: 54. P. Gažák , 59. T. Běhounek .
Hráči zápasu: P. Prekop , D. Hájek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KLIK Karel - PÁLEK Michal (N), MANDAUS Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Martin Pánek
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích