Jan Klein

Kontakty:

Reportáž

Lhenice opět nezaváhaly


Vedoucí Lhenice míří za psotupem. Tentokrát vezou všechny body z Větřní.


Reportáž

VIDEO: Lhenice opět navýšily vedení v tabulce


Skóre 2:0 ve prospěch domácího celku začíná být v jarní části sezóny pro Chvalšinské zakletým. Zatímco v úvodním klání stejným výsledkem podlehl Sokol Kaplici, rovněž dvěma brankami vyprovodil ze své domoviny rezervu Trhových Svinů. Všechny tři jarní duely přitom mají společného jmenovatele. Prohrávající mužstvo vždy doplatilo na své chyby. Lhenice hostily zápas, který mnoho fotbalové krásy nenabídl, přesto byl pro místní tým účelný, ten v čele navýšil svůj náskok.


Reportáž

FOTO: V Krumlově vzplály po sporné penaltě emoce. Sokolov znovu remizoval

06.04.2024 23:13 Divize A 18

Už to vypadalo, že fotbalisté Sokolova ukořistí na hřišti Českého Krumlova všechny body. Nakonec však získali jen jeden, když domácí tým vyrovnal na konečných 1:1 po nařízené penaltě v nastaveném čase. 


Reportáž

Netolice otočily duel s Bavorovem, ten dohrával o devíti


Šestnácté kolo 1.B třídy skupiny B mělo ve svém programu také souboj prvního s posledním. Bavorov, chtěl v Netolicích udělat další důležitý krok v cestě za vytouženým postupem a na začátku utkání se zdálo, že tři body z nedělního utkání budou mít jasného majitele. Opak byl však pravdou!


Reportáž

V Jankově to dlouho vypadalo na remízu, nakonec rozhodl Říha


Jankov po dvou vysokých porážkách s předními týmy v tabulce čekal v rámci osmnáctého kola první domácí souboj jara, který do Precis arény přilákal Protivín.

 


Reportáž

OBRAZEM: Klatovům změna trenéra nepomohla, smetl je Český Krumlov

24.03.2024 18:49 Divize A 20

V týdnu nečekaně divizní Klatovy odvolaly od A týmu trenéra Matěje Spěváčka. Očekaný impuls se ale o víkendu nedostavil, když tým z Pošumaví inkasoval v Českém Krumlově čtyřku. 


Reportáž

FOTO: Český Krumlov kousal, všechny body ale brala Doubravka

10.03.2024 10:40 Divize A 21

Fotbalisté Doubravky ukořistily v sobotu vítězství na hroké půdě v Českém Krumlově. Poslední tým tabulky sice vydatně potrápil hosty, ale nakonec musel skousnout porážku 1:2


Reportáž

VIDEO: Lhenice doma za všechny body


V posledním kole přivítaly Lhenice druhý tým tabulky B tým Českého Krumlova. 


Reportáž

VIDEOSESTŘIH: Lhenice se výhrou vyhouply do čela tabulky


Druhé Lhenice hostily v nedělním odpoledni kaplickou rezervu a v utkání byli favority.


Reportáž

VIDEO, FOTO: Ledenice vyloupily Lhenice


Lhenice přivítaly na svém pažitu tým Ledenic. Domácí se výhoru mohl udržet v těsném závěsu za vedoucím Českým Krumlovem B. Ledenice však favorita zaskočily a sebraly mu všechy body.


Reportáž

Kravčenkova show udržela Dub na prvním místě


Dub zatím po první třetině soutěže obsadil první místo tabulky a v parádních výkonech chtěli hráči modrobílých barev pokračovat i v domácím duelu proti Zbytinám.


Reportáž

Malše Roudné B veze bod ze Lhenic


Bezgólovou remízu uhrála rezerva Malše v nedělním utkání na půdě SK Lhenice, který vloni sestoupil z A třídy a v případě zisku tří bodů se mohl vyhoupnout na první příčku I. B třídy, skupiny A.


Reportáž

Olešník vyloupil Jankov


Vložené kolo rozehrál ve středu souboj Jankova s Olešníkem, který v Precis aréně chtěl navázat na pětigólové vítězství nad strakonickým Juniorem.


Reportáž

Po výhře další komplikace: Krumlov na domácí půdě padl s Petřínem

24.09.2023 22:08 Divize A 23

Petřín Plzeň je tým, který má oproti minulé sezóně poměrně pomalý rozjezd. Český Krumlov jest týmem, který se v letošní sezóně projevuje poměrně nevýraznými výkony. Po minulém kole to s právě s tímto celkem ale vypadalo poměrně nadějně, jelikož se jim podařilo ovládnout duel s Katovicemi. Na tento úspěch ale místní fotbalisté nedokázali navázat, a v duelu s plzeňským celkem podlehli rozdílem jedné Branky.


Reportáž

FOTOGALERIE: Obrozené Strýčice si poradily se Zborovem


Strýčicím se povedl před sezónou v dnešní době málo vídaný kousek, kdy klub obnovil činnost a pustil se do bojů ve IV. třídě. A zatím si AK Strýčice vedou velmi dobře, v tabulce jsou na prvním místě. Na zápase fotil Jan Klein.