Vladislav Lukáš

Reportáž

FOTO: Braškov doma potvrdil roli favorita a zvítězil nad statečným Zavidovem


V nedělní podvečer se proti sobě postavily kluby z Braškova a Zavidova. Domácí celek zvládl utkání o něco lépe a po třech vstřelených brankách zůstal plný počet bodů doma. Zavidov je stále poslední, Braškov se posunul na sedmé místo.


Reportáž

OBRAZEM: Zápas mezi rezervou Braškova a Novoměstským rozhodl až penaltový rozstřel


Prohlídněte si povedené snímky a fotbalové momenty v přiložené galerii, která dokumentuje průběh zápasu.


Reportáž

FOTO: SK Slaný B - SK Votice


Zápas mezi Slaným a Voticemi nám nabídl hned sedm gólů, mnoho akce a obratů ve vedení. Nabízíme vám obsáhlou galerii, ve které si můžete průběh utkání podrobně ilustrovat.


Reportáž

FOTO: Slaný se rozstřílelo až po půli a vysoko porazilo Admiru

07.04.2024 11:41 Divize B 10

Až po poločase přišly první branky v utkání mezi Slaným a rezervou Admiry. Gólové skóry odšpuntoval dvěma slepenými brankami Bohumil Nádeníček. Hned vzápětí sice reagoval hostující Drescher, pak už však pálili ostrými jen domácí. 


Reportáž

FOTO: Hostouň dostala od Braškova pořádnou lekci, inkasovala hned pětkrát


Neděle nám mimo jiné nabídla střet hostouňské rezervy s Braškovem. Domácí celek si zápas pohlídal a po pěti zásazích ukázal Hostouni úroveň, na které předposlední celek tabulky aktuálně není a bude muset zlepšít své výkony, pokud chce aspirovat na udržení v soutěži. Tři branky za domácí zapsal Krovoza.


Reportáž

FOTO: Mšec-Nové Strašecí je první! Švermov neměl šanci


V sobotu se proti sobě utkaly kluby z úplných protipólů tabulky. Mšec-Nové Strašecí doma přivítalo Švermov, který už v prvním poločase pocítil sílu domácích a mohl složit zbraně. Výsledek šest ku nule mluví za vše, co se na hčišti událo. Hrdinou prvního poločasu byl J.Kapek, který v rozmezí dvaceti minut vstřelil hattrick. Domácí se díky výhře dostali na první místo tabulky, Dobrovíz totiž prohrála i druhý zápas jara.


Reportáž

FOTO: Překvapení! Slaný doma vybojovalo cennou remízu s favorizovanými Kralupy


V neděli se proti sobě postavily dva kluby z opačných pólů tabulky, tedy Slaný a Kralupy. Domácí ze zápasu vytěžili cenný bod, Kralupy naopak hned v úvodním kole jarní části ztratily a mají štěstí, že i za nimi stojící Jíloviště nezvládlo zápas s vedoucími Tuchoměřicemi.


Reportáž

FOTO: Další cenný bod pro Slaný, Vavrochova družina plichtila s Kosoří


V minulém kole remíza s druhým Vestcem a dnes, před domácími fanoušky, zisk dalšího bodu, a to tentokrát proti čtvrté Kosoři. Slánské rezervě se proti týmům z horních příček tabulky v této sezoně zkrátka daří!


Reportáž

FOTO: Rozhodujícím faktorem byl Faktor, Velká Dobrá doma udolala Braškov


V sobotu se na hřišti Velké Dobré odehrálo velmi atraktivní utkání mezi domácím celkem a Braškovem. Ze zápasu nakonec odcházeli spokojenější hráči domácího celku, když dokázali rozhodnout již v prvním poločase a výsledek udržet až do úplného konce. Dvě branky zaznamenal domácí Faktor.


Reportáž

FOTO: Rakovník se vyhoupl na čtvrté místo, žlutomodří bodovali ve Slaném


V minulé sezoně vyšlo ze vzájemného duelu dvakrát lépe béčko Slaného, kterému stačila v obou případech na výhru jedna branka. Tento zápas však nabídl jiný scénář. Rakovník vstoupil do soutěže velmi dobře a body získává především na venkovních hřištích, což se potvrdilo i nyní.


Reportáž

FOTO: Velká Dobrá s góly vyčkávala až do závěru, Kladno výhru z minulého kola nezopakovalo


V sobotu přivítalo Kladno na svém hřišti kvalitní Velkou Dobrou. Lépe z utkání vyšel hostující celek, který sice s góly vyčkával až do závěru, vadit mu to však nemuselo. Kladno naopak nedokázalo zopakovat svůj skvělý výkon proti Vranému z minulého kola a ze zápasu si neodneslo ani jeden bod. Svým prvním gólem za Dobrou rozhodl Havlíček.


Reportáž

FOTO: Lány venku dlouho vedly, Braškov dokázal v závěru vybojovat bod


V neděli se proti sobě utkaly dva velmi kvalitní celky - Braškov a Lány. Měl to být zápas plný akce a soubojů a tohoto předpokladu se také dostavilo. Utkání dlouho směřovalo k výhře hostů z Lán, domácí však tři minuty před koncem dokázali srovnat a odnést si tak cenný bod. 


Reportáž

FOTO: Festival klecanského zmaru v koncovce, překvapivou výhru slánské rezervy zařídil Stojanovski


Podle postavení v tabulce byl favorit jasný. Klecany se mohly v případě vítězství posunout v tabulce na druhou příčku, to by ale musely proměnit alespoň jednu z několika vyložených šancí, které si na půdě B-týmu Slaného vytvořily. Domácí naopak dokázali využít ojedinělou příležitost a po dobrém výkonu v defenzivě slaví cenné tři body.


Reportáž

FOTO: Kročehlavy kousaly, Smečno přidalo pojistku až v závěru


Smečno přivítalo na svém hřišti Kročehlavy. Po prvním poločase odcházeli do kabin s těsným náskokem domácí. Závěr zápasu byl otevřený, hosté v poslední desetiminutovce snížili a kontaktní brankou vyhlíželi alespoň remizu. Domácí celek ale poslední minuty ustál a v posledních momentech utkání přidal pojistku ke třem bodům. Galerie od Vladislava Lukáše.


Reportáž

FOTO: Braškov doma i s pomocí vlastní branky porazil Hostouň


Braškov dokázal na domácím hřišti porazit B tým Hostouně rozdílem dvou branek, přičemž rozhodujícím gólem se výsledku stal vlastní zásah hostujícího Šnirce. Braškov se tak posunul na třetí místo v tabulce, naopak Hostouň se propadla na příčku devátou.


Reportáž

FOTO: Tatran doma dokázal zaskočit favority z Braškova


Tatran Rakovník se v tomto kole postaral od další senzaci. Proti favorizovanému Braškovu vstřelili tři branky a přiblížili se tíženému držení v soutěži. Braškov naopak ztratil, ale stále se drží na třetím místě.