Vyhlášení sestavy podzimu se blíží

0

Jaké jsou ideální sestavy kol podle trenérů I.B třídy skupiny B?

Po třinácti kolech tabulce I.B třídy skupiny B s přehledem vévodí Slavia Hradec Králové B, která prohrála pouze jeden zápas. Získala 36 bodů a pyšní se nejlepší ofenzivou i defenzivou, co se počtu vstřelených branek týče.

 

Velkým překvapením podzimní části byli nováčci. Zejména Malšova Lhota, která i přes vysokou porážku v úvodním kole dokázala získávat body a jako jediný tým se drží na dostřel lídrovi tabulky. Dobrý dojem udělal i další nováček TJ Velichovky, který až do posledního kola bojoval na dálku s Českým Meziříčím o třetí místo.

 

V rámci našeho portálu budeme vyhlašovat ideální sestavu podzimu, než ji ale vyhlásíme, tak jsme se zeptali trenérů jednotlivých mužstev na jejich ideální sestavy. Přehled naleznete ve fotogalerii.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou