Hráčem 2. kola, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 18.08.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Ondřej Kertis

37%

Ondřej Kertis naskočil proti Staňkovu na posledních pár minut. Svým výkonem však okouzlil své spoluhráče natolik, že byl nominován do Sestavy kola, kterou následně i ovládl. Rozhovor s touto skromnou hvězdičkou Baníku Stříbro Vám přineseme hned, jakmile si Ondra najde čas na schůzku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Daniel Kořenek 30%
3. Tomáš Hrach 13%


0

Výsledky hlasování o dalšího Hráče kola KPM jsou známy! Kdo bude muset sáhnout do kapsy a přidat nemalou částku do klubové kasy tentokrát?

Třetí příčku pro sebe uzmul Tomáš Hrach, který hájí barvy Plzně - Černic a nominaci do Sestavy kola si zasloužil dvěma góly do sítě Zruče.

Pomyslné stříbro bere o pouhých 7 % další mladík jménem Daniel Kořenek. Ten odehrál na stoperu proti Rapidu výborný zápas a jistě jsme ho neviděli v naší anketě naposledy.

Hráčem 2. kola KPM se stal nejmladší hráč v Sestavě Ondřej Kertis, potomek legendárního Jiřího Kertise, který hájí barvy Baníku Stříbro.

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.