Hráčem 27. kola, 3.liga , se stává...

Datum kola: 12.05.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Dominik Tichý

44%

Jablonecký odchovanec už nějaký ten pátek působí v pražském Vltavíně a předvádí zodpovědné výkony v zeleném dresu holešovického klubu. Jeho univerzálnost na defenzivních postech je velmi cenný artikl pro lodivoda pražského mužstva Martina Frýdka. Tentokrát se postavil do středu obrany a poctivou prací přispěl k výhře svého týmu, když dokonce vstřelil vítězný gól. Poté ještě mohl vyšperkovat svoje představení druhým gólem, ale proti bylo břevno. Jak si Dominik užívá angažmá v hlavním městě a jaké má plány do budoucna, to vše se dozvíte rozhovoru, který přineseme už brzy. Těšte se!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Tenkl 32%
3. Ondřej Bartoš 18%


0

Po dlouhé době jsme se dočkali ve volbě hráče kola těsného a vyrovnaného souboje. Nakonec většinu hlasů získal Dominik Tichý z holešovického Vltavínu, který svým skvělým výkonem ve středu obrany přispěl k výhře Pražanů na hřišti Karlových Varů v poměru 4:1. Nedaleko za ním se umístil střelec vyrovnávací branky v souboji Velvar a Domažlic, velvarský záložník Tomáš Tenkl. Na třetí příčku pak vystoupal brankář Dobrovice Ondřej Bartoš, který se blýskl vychytanou nulou a proměněnou penaltou v rozstřelu navrch proti lídrovi soutěže ze Záp.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.