Hráčem 8. kola, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 30.09.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Míka

75%

Martin Míka, stoper z Chotíkova dokázal, že je pro svůj tým velice důležitým článkem, když proti silnému Mýtu, navíc v jeho domácím prostředí, dokázal bravurně dirigovat obranu a zastavovat útoky domácích. Utkání se mu skutečně povedlo na výbornou a obzvláště díky jeho nasazení si Chotíkov i proti tomuto soupeři připsal bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Stanislav Rous 6%
3. Adam Kolář 5%


0

Hlasování o hráče 8. kola KP je za námi a dopadlo to následovně.

Na třetí příčce se umístil Adam Kolář. Tento mladý záložník vstřelil proti Stříbru dvě krásné branky. V naší sestavě dostal téměř 5% všech hlasů.

Pomyslnou stříbrnou medaili získal Stanislav Rous, obránce Horní Břízy, který odehrál utkání proti Bolevci velice spolehlivě a téměř nechyboval. Za svůj výkon obdržel 6% hlasů.

A kdo dosáhl na nejvyšší příčku? Chotíkovští mají za tento titul vypsány asi vysoké pokuty, jelikož Michala Praise, suverénního vítěze z minulého kola, napodobil další hráč z tohoto celku, rovněž stoper, Martin Míka. Od čtenářů si vysloužil neuvěřitelných 75%, gratulujeme!

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.