Hráčem 10. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 30.10.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Michal Novotný

47%

Michal Novotný je gólmanem asi největšího překvapení této sezóny, Zetoru Tisová. Tisová je výborná nejen na hřištích, ale také v našem hlasování, neboť její hráči vyhrávají velmi pravidelně. Teď se ale vrťme přímo k Michalovi. Je ve fantastické formě a svými výkony týmu výrazně pomáhá. Nyní vychytal tým Kladrub, inkasoval jen jedinkrát a Zetor se posunul v tabulce na třetí místo, ale má stejný počet bodů, jako druhý Baník Zadní Chodov. A Michal na tom má obrovský podíl. Gratulujeme k zasloužené výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. René Táborek 20%
3. Václav Koscelník 19%


0

Končím hlasování. Ani tentokrát jste si nenechali ujít možnost rozhodnout o tom, který z jedenácti nominovaných hráčů převezme titul pro největší hvězdou kola. Tak se dlouho nezdržujme a pojďme se na nejlepší tři z nich mrknout. Začněme od třetí příčky. Bronz získává... Václav Koscelník (Zetor Tisová). Stříbro bere... René Táborek (Sokol Trpísty). A zlatem se může pyšnit... Michal Novotný (Zetor Tisová).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.