Hráčem 19. kola, 1.B třída sk. A, se stává...

Datum kola: 30.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Miloslav Duchoň

34%

V devatenáctém kole se Vám nejvíce líbil výkon útočné opory Kolovče Miloslava Duchoně. V domácím zápase s Meclovem předvedl famózní výkon a ke vstřelené brance si připsal ještě dvě asistence. Koloveč hlavně díky němu deklasovala soupeře 5:1 a stále tak může pomýšlet na postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. David Lihm 18%
3. Michal Čára 17%


0

Druhé místo obsadil záložník Stoda David Lihm. Ten sice nezabránil porážce svého týmu v domácím utkání s Tlumačovem, patřil ale k těm nejlepším na hřišti. Stodu se ale na jaře vůbec nedaří a propadl se až na předposlední místo v tabulce.

Na třetím místě skončil útočící hráč Boru Jiří Stránský. V domácím zápase s Chodovem předvedl velmi solidní výkon, svůj potenciál naplno prokázal v závěrečných minutách, kdy nejprve vybojoval pokutový kop, který poté sám proměnil a zařídil tak svému týmu penaltový rozstřel, ve kterém získali borští bod navíc. Sám hráč má na svém kontě celkem sedmnáct přesných zásahů a dělí se tak v tabulce střelců o první místo s Janem Milotou z Kolovče.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.