Hráčem 12. kola, Okresní přebor Český Krumlov, se stává...

Datum kola: 02.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Sláma

44%

Již druhé prvenství pro forvarda Zlaté Koruny.
Nominace vedoucího mužstva Pavla Ďuriše tak v žádném případě nepřiišla vniveč, jelikož bezmála polovina všech hlasujících adresovala svou přízeň zrovna pro tohoto exekutora bleskurychlé branky.

 

Právě Jan Sláma se jako první zapsal do týmových statistik jarní poloviny ročníku 2015/2016, když rozvlnil síť soupeře již ve třetí minutě. Tým SK Zlatá Koruna se také díky jeho píli dostal do výhody rychlého vedení a měl výborně nakročeno za bodovým cílem. Bohužel se neubránil síle soupeře a vlastní zbytečné chybovosti. Potom se ještě musel strachovat o výsledek. Právě Sláma zaznamenal v průběhu duelu několik dalších slibných příležitostí, bohužel Štěstěna stála na straně druhé, tak se pod další střelecký úspěch nepodepsal. Verva zlatokorunského kádru však v závěru utkání přinesla uspokojení v podobě alespoň vyrovnání oné těsné ztráty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Řepa 26%
3. Stanislav Werner 15%


0

 

A pokud má v sestavě nejlepší jedenáctky kola vlastní zastoupení FK Dolní Dvořiště, je nad slunce jasné, že se jeho zástupce dostane na pomyslnou bednu. Navíc v drtivé většině případů kráčí právě o to takzvané trochu nevděčné druhé místo. Tentokrát trenér Štefan Hošek vsadil hned na dva koně, které zařadil do boje a úspěšnější byl zástupce útočné řady, jmenovitě Jakub Řepa. Ten se svými spoluhráči utrpěl hořkou porážku i přesto, že vstřelil vedoucí gól. O to smutnější ale je fakt, že se fotbalistům z příhraničí v aktuální sezóně ještě nepodařilo vyloupit stadion soupeře. Svým herním výkonem výše jmenovaný hrotař ovšem zaujal a společně věřme, že příští boj o body přinese změnu. „Doufám, že nedělní výlet do Frymburku pro nás již bude úspěšný“, líčí mimo jiné sám trenér Hošek před dalším venkovním utkáním s posledním týmem.

 

Magický trojúhelník s pomyslným bronzem na hrudi uzavírá Stanislav Werner. Jedná se o dalšího muže, kterýžto má za sebou urputný boj, ovšem jako jediný z vyhlášených borců oslavil po devadesáti minutách důležité vítězství. TJ Sokol Kájov na vlastním hřišti zvládl vyhrocené utkání a sám nominovaný fotbalista se zaskvěl dvěma góly ze tří. Společně se svým mužstvem tak poukázal na již ověřený fakt, že se v Kájově body berou jen těžko a místní mužstvo neprodává svou kůži vůbec lacino. Svěřenci kouče Miroslava Grabce, sice v tabulce prozatím sídlí o něco níže, než by mohli a než by si jistě několikanásobní okresní mistr přál, ovšem stále je dostatek času na postup výše a je zcela možné, že teprve teď kájovští hráči ukáží, jaký bojovný duch v nich dříme.

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.