Hráčem Podzimu, IV. třída sk. B Příbram, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Zdeněk Hulínský

29%

Hráčem podzimu soutěže IV.třída sk.B okr. Příbram byl zvolen hráči a fanoušky Zdeněk Hulínský z Jesenice, který se v tomto ročníku objevoval na netradičním postu záložníka a s novou úlohou se vypořádal na výbornou. Na podzim vstřelil 7 branek, včetně jednoho hattricku, což mu vyneslo první místo v našem hlasování se ziskem 29% hlasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Radek Šťovíček 27%
3. Roman Beňo 21%


0

Dlouho to vypadalo na vítězství, ale nakonec je z toho pro sedlčanského útočníka Radka Šťovíčka těsně druhé místo. Za 10 branek, které stihl vstřelit v podzimní části, získal od svých fanoušků 27% všech hlasů.

 

Třetí místo obsadil dublovický rychlík Roman Beňo, Dublovice s ním v sestavě předvádí o třídu lepší fotbal a téměř pokaždé, když nastoupil, byla z toho minimálně nominace do sestavy kola. Za podzimní část stihl vstřelit 7 branek a v hlasování o hráče podzimu obdržel krásných 21% hlasů.

 

Děkujeme Vám za hlasování v Sestavě podzimu a gratulujeme vítězům! Hráče podzimu, Zdeňka Hulínského, prosíme, aby se zaregistroval na našem portálu (pokud tak ještě neučinil) - jen tak se dostane do slosování o zajímavé věcné ceny!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.