Hráčem 12. kola, 1.B třída sk. A, se stává...

Datum kola: 07.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Maňhal

29%

Titul už potřetí v řadě putuje do Zlivi! Tentokrát ale nepatří Szabóovi, ale záložníku MARTINU MAŇHALOVI! Právě jeho výkon si po utkání s Brodem nemohl kouč Cepák vynachválit, Maňhal jeho týmu pomohl bodovat ve třetím zápase v řadě. Zlivští fanoušci se do hlasování zapojují s velkou vervou a jako kdyby vycítili, že tentokrát bude velká konkurence, tak i přes rekordní celkový počet zaslaných hlasů do ankety (754) díky mohutné podpoře svého hráče slaví!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Aleš Prokop 21%
3. Pavel Wudy 14%


0

Krumlovský Aleš Prokop větral obranu Plané a vybojoval si druhé místo. Bronz pak patří Pavlu Wudymu z Černé, který famózními zákroky vychytával frymburské střelce. Další v pořadí se pak umístili se shodným počtem hlasů frymburský Račák a plánský Balogh, ale i další hráči si připsali velmi slušné počty hlasů. Na "bednu" to ale tentokrát nestačilo, tak zase příště - za týden se hlasuje na podzim naposledy!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.