Hráčem 14. kola, Divize sk. A, se stává...

Datum kola: 07.11.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Michal Kdolský

33%

Nejúspěšnější tým podzimu, co se týče hlasování, má další zářez na pažbě. 14. kolo totiž ovládl sedlčanský záložník Michal Kdolský! Je tak druhým fotbalistou Divize A, který dokázal hlasování ovládnout dvakrát. Za výkon v Klatovech ho vedoucí mužstva označil nejlepším hráčem na hřišti a jak je vidět, tak to vyhrál i u vás, protože získal krásných 33 % hlasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Nademlejnský 28%
3. Tomáš Foferka 22%


0

O pět procent za vítězem zaostal hořovický záložník Martin Nademlejnský. Odehrál velmi povedené utkání, které podtrhl asistencí u prvního gólu, a chvály se dočkal také od trenéra Aritmy. Na třetím místě pak skončil neobvyklý střelec a gólman v jedné osobě Tomáš Foferka. Nejen, že se blýskl povedenými zákroky, utkání v Plzni také okořenil gólem přes celé hřiště.


Všem hlasujícím děkujeme za krásný souboj! V pátek se můžete těšit na rozhovor s vítězem. Pokud byste se chtěli Michala Kdolského na něco zeptat, neváhejte umístit otázku do komentářů pod tímto článkem a my se zeptáme za Vás! :)

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.