Hráčem 10. kola, Okresní přebor Český Krumlov, se stává...

Datum kola: 24.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování

Dalibor Hošek

33%

Již podruhé v řadě se o vítězství v anketě o hráče kola zasloužil tým FK Dolní Dvořiště. Tentokrát se ovšem nejednalo o žádného stabilního hráče, nýbrž o pozici náhradníka v brankovišti. Dalibor Hošek se ukázal v tom nejlepším světle, když svůj tým značně podržel.

 

Na post gólmana se dostal díky trestu jinak výborné jedničky a hlavní opoře kádru Patrika Trenčanského, který v minulém utkání obdržel červenou kartu za faul mimo brankoviště. Tento stabilní kustod a pomezní rozhodčí v jedné osobě však veškerou důvěru, jíž do něho celé mužstvo vložilo, chytil pevně do svých rukou a není žádným tajemstvím, že také jeho výkon vedl k vítězství v místním derby s nelehkým sokem.

 

Tradiční rozhovor přineseme nejpozději v pátek a rozhodně se bude nač těšit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Patrik Rienessl 21%
3. Michal Koutský 11%
0

Stejně tak, jako minulý týden, i nyní si stříbrnou příčku vydobyl Sokol Křemže. Tomu utkání sice vůbec nevyšlo, když s Chvalšinami doma prohrál, ovšem i tak se v sestavě kola křemežská nominace objevila. V pozápasovém ohlasu byla z trenéra Vosiky cítit značná nespokojenost, ale jak sám pravil, pokud by jedno jména vyzdvihnout musel, byl by to právě Patrik Rienessl, jenž tím, co na hřišti předvedl, vidno vyčníval.

 

Třetí místo putuje do blízkosti břehů Lipna. Jak už může být FC Vltava za poslední kola zvyklá, též nyní z její nominace vzešlo umístění v TOP trojici. Loučovice odehrály své utkání bez jediné branky a zejména Michal Koutský, kterýžto zadní řady mužstva diriguje, zamezil soupeři vsítění míče. Přestože jeho tým ztratil dva body, nadále vede tabulku a stále má možnost podzimní část sezóny vyhrát.

 

 

Sledujte Fotbalunás.cz | Jihočeský kraj na Facebooku.

 

Související články

Autor: Imrich Hrabovský

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.