Hráčem 12. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 24.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Bezemek

25%

Vítězem ankety o hráče 12. kola se stal mladičký pacovský obránce Martin Bezemek. Už podruhé za sebou se stalo, že naši anketu ovládl obránce. Musíme ale říci, že i dnešní vítěz si ocenění zaslouží, jalikož byl jedním z důležitých stavebních vítězství svého týmu v souboji s Dobronínem. V tomto šlágru kola se Pacovu podařilo zvítězit 0:3 a díky tomu přeskočil svého soka v tabulce a dostal se tedy na druhé místo, hned za Ledeč nad Sázavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Daniel Prchal 25%
3. Martin Žatečka 17%


0

Je za námi další kolo naší ankety, kdy vy sami rozhodujete o tom, kdo se stal hráčem kola. Do hlasování o hráče 12. kola se zapojilo zatím nejvíce hlasujících v této sezóně, a to 284. Vítězem se s 25 % hlasů stal pacovský Martin Bezemek, který tak opět alespoň na jedno kolo utnul ledečskou nadvládu. Stačilo ale málo a ledečská nadvláda mohla dál pokračovat, jelikož se na 2. místě umístil Daniel Prchal, který získal pouze o půl procenta hlasů méně. Nejlepší trojici nám uzavírá se sedmnácti procenty hráč Luk nad Jihlavou - Martin Žatečka.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.