Hráčem 7. kola, III. třída Náchod, se stává...

Datum kola: 11.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Prisztavok

29%

Lukáš jako ortodoxní brankář při nedostatku hráčů se posunul do útoku, kde zanechal velmi dobrý dojem. V hlasování jste mu poslali jako hráčovi největší počet hlasů ze všech, dokonce i více hlasů než v minulých dvou kolech dohromady, což je úctyhodné! Nyní se už můžete tešit na zajímavý rozhovor s Lukášem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Filip Hušek 20%
3. Petr Šprinc 16%


0

Vítám Vás u dalšího vyhlášení hráče kola. Toto kolo, co se týče hlasů bylo velmi zajímavé, poslali jste skoro 5x více hlasů než v kole minulém a zároveň nejvíce hlasů za jedno kolo. Je to skvělé, těší mě to a doufám, že to bude ještě lepší. Na 3. místě skončil vítěz 4. kola a střelec čtyř gólů v zápase proti Křinicím Petr Šprinc. Druhé místo obsadil obránce vedoucích Heřmánkovic Filip Hušek. První místo s historicky největším počtem hlasů se umístil brankář Stárkova Lukáš Prisztavok, který ale v zápase proti Otovicím nastoupil na hrotu a přispěl svými dvěma brankami k výhře 5:1.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.