Hráč 13. kola - Lubomír Pražák (Heřmánkovice) - "Brácha Slávista nám to doma kazí"

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 13. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jsi se hráčem 13.kola, co to pro tebe znamená?
Asi to, že celkový zápas byla reklama na neproměňování šancí a to, že jsem byl nominován zrovna já, je milé. Hrálo se mi dobře.
V zápase proti Otovicím jsi předvedl nadprůměrný výkon. jak bys zhodnotil celkové počínání tvého týmu a celkově tvůj výkon?
Zápas mi sedl, celkově jsem se v Otovicích na hřišti cítil dobře, měl jsem čas na rozehru apod. Celý tým pracoval dobře, i když jsme mohli vyhrát s mnohem vyšším skóre, byla tam spousta spálených šancí...
Heřmánkovice jsou na vítězné vlně, šlapete jako hodinky. Jaká je celková nálada v mužstvu? Věříte si na celkové vítězství?
Jsme tým a super parta lidí, co chtějí hrát fotbal, to je náš klíč k úspěch. Sešla se fakt dobrá parta kluků, do kabiny chodím rád, rozumíme si, a to se promítá na hřišti. Věřím ,že ze sebe vydáme maximum a uhrajeme na jaře, co nejlepší umístění.
V Heřmánkovicích hraješ společně se svým bráchou Honzou, který je teď bohužel zraněný. Jak to mezi vámi funguje na hřišti? Vyhovíte si? Okřikneš ho občas jako starší brácha?
S bráchou se mi vždy hrálo dobře, je to tvořič hry, má fotbalové myšlení a techniku po tátovi. Na hřišti se sice občas hledáme, ale hraji s ním rád. Doufám že se brzy uzdraví a dostane do formy, aby jsme si spolu mohli zase kopnout.
Jak jsi přišel k fotbalu, působil jsi v nějakém mládežnickém klubu?
K fotbalu mě dovedl táta, protože i on je byl fotbalistou(dobrým fotbalistou), začínal jsem v 6 letech v přípravce v Meziměstí, pak jsem jezdil na náchodské výběry, kde jsem si zahrál trochu jiný fotbal. Jinak v Meziměstí jsem působil do dorostu.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Můj vzor byl vždy táta, a to jak fotbalovým, tak životním .
Kterému klubu fandíš?
Samozřejmě SPARTA Praha! Je to srdcová záležitost, je to tradice naší rodiny, kterou ovšem porušil bratr Honza, protože byl vždy provokujícím Slávistou. (smích) Aspoň byla doma sranda.
Přihodilo se to na fotbalových trávnicích něco nevšedního?
Věř mi, že v té naší pralesní lize, je každý zápas nevšední. (smích)
V dalším zápase hostíte na jaře dobře rozjeté Zábrodí? Co očekáváš od toho zápasu?
V dalším zápase hostíte na jaře dobře rozjeté Zábrodí? Co očekáváš od toho zápasu?
Zábrodí má slušné výsledky, těším se na pěkný zápas, ve kterém budeme muset makat a dát do toho vše, ale věřím, že to zvládneme dotáhnout k třem bodům.
Dík za rozhovor. A něco na závěr. Chtěl bys něco vzkázat přes redakci fanouškům?
Také díky. Jsem rád, že se na nás chodí dívat celkem slušný počet lidí, i když občas posloucháme, jak hrajeme špatný fotbal, a občas místo fandění řvou na naše hráče, ale to prostě asi k vesnici patří.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.