Hráčem 7. kola, III. třída Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 04.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Radil

35%

Nikdo o tom nahlas nemluvil, přesto se to dalo čekat. Hráčem 7. kola III. třídy Pelhřimovska se stal zkušený želivský bijec Lukáš Radil, který tak napodobil svého bratra Jana a želivského brankáře Honzu Thomaiera, kteří anketu ovládli v úvodních kolech soutěže. Želivská fanouškovská základna je zdá se silná, Lukáše Radila dostal na vrchol 35% podíl hlasů. Zkušeného záložníka, který dlouhodobě patří k tomu nejlepšímu, co III. třída Pelhřimovska nabízí, pro náš web vyzpovídáme v následujících hodinách. Rozhovor pak otiskneme během pátečního dne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Miroslav Šimeček 18%
3. Jiří Rohovec 15%


0

V anketě o Hráče kola, která je bohužel ve III. třídě vinou nespolupráce některých oddílů zatím velmi nepravidelná, se za vítězným Lukášem Radilem umístil na druhém místě brankář Mnichu Miroslav Šimeček, který svým spolehlivým výkonem pomohl Mnichu k premiérovému bodu v soutěži, za což získal 18% hlasů. Na třetí pozici skončil jiřický Jiří Rohovec, kterému jste poslali 15% hlasů. Velmi překvapivě se na stupně vítězů neprobojoval Tomáš Pech z Čejova, jenž by si za svůj skvělý výkon z utkání proti rezervě Budíkova určitě pozici mezi medailisty zasloužil.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.