Hráčem 9. kola, Divize sk. A, se stává...

Datum kola: 03.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Marek Vohrna

25%

Vítězem hlasování se stává plzeňský Marek Vohrna! I když v útoku moc často nenastupuje, proti Karlovým Varům se prezentoval velmi dobrou hrou, byl neustále nebezpečný a odměnou mu byla jedna vstřelená branka. Za svůj výkon si vysloužil 25 % hlasů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Václav Světlík 24%
3. Vojtěch Zítek 19%


0

Na druhém místě končí Vohrnův spoluhráč ze ZČE Václav Světlík. Spolu se stoperským kolegou Zoubkem se mu podařilo uhlídat nebezpečného Psohlavce a vítězství v anketě mu uniklo pouze o vlásek - konkrétně o jedno pouhé procento. Třetím do party je hořovický útočník Vojtěch Zítek. V Milevsku vsítil dvě branky a pomohl svému týmu k průběžnému prvnímu místu v tabulce Divize A.

 

Všem hlasujícím děkujeme za krásný a vyrovnaný souboj, rozdíly mezi prvními třemi hráči byly minimální! V pátek se můžete těšit na rozhovor s vítězem. Pokud byste se chtěli Marka Vohrny na něco zeptat, neváhejte umístit otázku do komentářů pod tímto článkem a my se zeptáme za Vás! :)

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.