EXPERT TIP - 15.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 30.4.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jan Petr

S fotbalem začínal v osmi letech v Novém Městě na Moravě, kde působil pět let.  Po kratší odmlce obnovil v dorosteneckém věku svoji kariéru v Pohledci, kde vydržel dalších šest let. Na krátkou dobu ho zlákala možnost vykonávat funkci rozhodčího. Bohužel, nadšení ho brzy opustilo a hlavně z časových důvodů se snažil píšťalku natrvalo odložit. Rozhodnutí mu usnadnilo založení fotbalového klubu v rodných Vlachovicích. Zde, stejně jako ve všech předešlých štacích, působí na postu brankáře, i když ho hra v poli také velmi láká. Kromě hráčského vytížení se stará asi o vše, s čím je chod klubu spojen. Jeho největším přáním je, aby fotbal ve Vlachovicích fungoval co nejdéle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 82 - 9 - 9 %
Komentář experta:

Hrát proti rezervě je vždy ošemetné, dost záleží na momentálním složení. Hřiště je veliké, dobře se zde hraje. Já věřím a doufám v každém zápase, i zde myslím, že bychom mohli uspět. Navíc musíme napravit špatné výkony v posledních dvou zápasech. Vlachovice vyhrají.

Tip experta: 0 64 - 27 - 9 %
Komentář experta:

Potkají se dva kvalitní týmy. Velké Losenici se na jaře hodně daří, dává hodně branek. Mylím ale, že natěšení domácí nedají svoji kůži lacino. Zápas bude vyrovnaný a skončí remízou

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Rovečné se rozjelo k neuvěřitelné sérii, ze tří zápasů má devět bodů. Rezerva Bobrové doplatí na horší účast na venkovních zápasech a na domácí stačit nebude.

Tip experta: 1 27 - 18 - 55 %
Komentář experta:

Sněžné na jaře trápí marodka, klíčoví hráči jsou zraněni a domácí budou chtít konečně bodovat. Toto je ten zápas, ve kterém se to povede. Štěpánov vyhraje.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Milan Klíma 3
2. Petr Munduch 3
3. Milan Baroš 2
4. Jaroslav Halík 2
5. Martin Kaňka 2
6. Karel Řehoř 2
7. Tomas Brazda 2
8. Roman Velín 1
9. Nikola Smolíková 1
10. Pavel Kamarád 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.