Kamil Hlaváč: V zápasech jsme jako mušketýři

Hráčem 8.kola se stal Kamil Hlaváč z Vlachovic.

Je mi 19 let, moje hráčská pozice je aktuálně útok, ačkoliv jsem začinal na pravé záloze, dále na pravém obránci a v nynější době jsem v útoku Fotbal hraji od svých sedmi let a chytlo mě to natolik, že s tím teď nedokážu přestat. Byli, jsou a budou horší a lepší chvíle, ale fotbal pro mě nebyl nikdy jenom sport. O medaile ani poháry mi nikdy nešlo, vždy mi udělalo radost, když vám někdo řekne: ,,Dnes jste hráli dobře jen tak dál."

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji Vám k vítězství v anketě Hráč kola. Kdy a kde jste začal s fotbalem?
Děkuji, před jedenácti lety jsem začal hrát fotbal za tým SFK Vrchovina,
Kterými kluby jste dále prošel ve své kariéře?
SFK Vrchovina a aktuálně TJ FC Vlachovice.
Dosáhl jste ve fotbale nějakých zajímavých úspěchů?
Řekl bych, že takový ten zajímavý úspěch byl za SFK Vrchovina, kdy jsme postoupili z krajského přeboru do moravskoslezké žákovské divize. Jelikož jsem sváteční střelec, jako úspěch beru i vstřelení dvou branek právě v zápase s Herálcem, díky kterému si tu teď povídáme.
Jak hodnotíte váš víkendový zápas a váš výkon v tomto utkání?
Vždy by se dalo říct, že to muže být lepší. Můj výkon by ale měli hodnotit spoluhráči, nikoliv já, ale v zápase jsem měl šancí mnoho. První větší šance byla, kdy jsem se ocitl s balonem před gólmanem a bránu jsem samozřejmě přestřelil. Druhá šance vznikla propadeným balonem přes obranu, který jsem dotlačil do brány a třetí šance byla, když můj spoluhráč Jan Nečas zatáhl balon po kraji a poslal ho před bránu, kde jsem už čekal a vstřelil svůj druhý gól. Ale přínosem do toho zápasu přispěl každý hráč našeho týmu od gólmana až k nám do útoku, nikdy to není otázka jednotlivce ale celé jedenáctky, když vyhrajeme, tak společně, když prohrajeme tak si společně povíme co bylo špatně, ale nikdy to není chyba jednoho člověka, fotbal je týmová hra. V tomhle jsme jako mušketýři: ,,jeden za všechny a všichni za jednoho."
Jak jste spokojen se startem do nové sezóny a co od ní očekáváte?
Řekl bych, že už jsme měli lepší starty do sezóny za tu dobu co jsem ve Vlachovicích ,ale jak jsem říkal, jsou, byli a budou lepší a horší časy, začátek nevyšel, o to lepší bude druhá polovina sezony. Vždy je na čem pracovat, to víme všichni.
Kdo je trenérem ve Vašem mužstvu a jak jste s ním spokojený?
Trenérem je aspoň pro mě Tomáš Hiesböck, který má hodně zkušeností a díky němu naše tréninky nejsou jenom bezhlavé mlácení do míče. Každé rady, jak od něj tak od ostatních hráčů v týmu si hrozně vážím, takže s TRENÉREM jsem spokojený.
Na který zápas v sezóně se nejvíce těšíte?
Zápas takové té srdeční záležitosti beru vždy tým z Rozsoch, jelikož v Rozsochách bydlí příbuzní a chodí se dívat pravě na toto (pro mě derby) utkání. Prohra s tímto týmem mrzí vždy více jak s jakýmkoliv jiným týmem.
Máte nějaký oblíbený tým či hráče?
V české lize AC Sparta Praha, v anglické Arsenal FC a oblíbeným hráčem je Tomáš Rosický.
Chodí se na zápasy vašeho týmu dívat někdo z vaší rodiny?
Dá se s nadhledem říct, že můj táta chodí na každý náš zápas. Když je doma moje sestra, tak se ráda přijde podívat.
Jak nejraději trávíte svůj volný čas mimo fotbalu?
S kamarády zajít jen tak ven nebo v létě plavání nebo jízda na kole, focení zemědělské techniky nebo její řízení.
Vaše oblíbené jídlo a pití?
Jsem takový typ člověka co sní takřka všechno, takže úplně oblíbené jídlo nemám. Zato něco, kde je mák nedokážu sníst. Každý si občas zajde na jedno :D, ale jinak broskvový džus nebo Sprite.
Kde studujete?
Studuji v Bystřici nad Pernštejnem, na střední škole obor Agropodnikání.
Děkuji za rozhovor.
Bylo mi potěšením, dobrá zkušenost.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.