EXPERT TIP - 9.kolo Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2024-2025

Datum kola: 29.9.2024


Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

Štěpán Dvořák

Dnešním expertem se stal Štěpán Dvořák z Koněšína, který patří k dlouholeté opoře tohoto týmu, se kterým po roční pauzeD postoupil do okresního přeboru 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 58 - 16 - 26 %
Komentář experta:

Souboj dvou týmů ze spodních pater tabulky. Mohelno nemá z venku v letošní sezóně ještě ani bod. Ten první by si mohli přivézt právě z Třebelovic. Dávám remízu.

  • Třebelovice
    Mohelno
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 0   58 - 16 - 26 % 28.09. 15:30

    Komentář experta: Souboj dvou týmů ze spodních pater tabulky. Mohelno nemá z venku v letošní sezóně ještě ani bod. Ten první by si mohli přivézt právě z Třebelovic. Dávám remízu.

    Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
    Komentář experta:

    Harťál už se snad výhrou na půdě Mohelna v minulém kole chytnul. Myslím, že by na to mohli doma navázat a v tomto zápase si znovu připsat všechny tři důležité body do tabulky.

  • Hartvíkovice
    H. Újezd
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 1   100 - 0 - 0 % 28.09. 15:30

    Komentář experta: Harťál už se snad výhrou na půdě Mohelna v minulém kole chytnul. Myslím, že by na to mohli doma navázat a v tomto zápase si znovu připsat všechny tři důležité body do tabulky.

    Tip experta: 1 52 - 11 - 37 %
    Komentář experta:

    Myslibořice doma umí a to dokazuje i to, že letos doma ještě neprohrály. U Syrovic počítám lehký postupný propad tabulkou a k tomu nakročí po tomto zápase.

  • Myslibořice
    N. Syrovice
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 1   52 - 11 - 37 % 29.09. 15:30

    Komentář experta: Myslibořice doma umí a to dokazuje i to, že letos doma ještě neprohrály. U Syrovic počítám lehký postupný propad tabulkou a k tomu nakročí po tomto zápase.

    Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
    Komentář experta:

    Ofenzivně laděný Lipník s ambicemi na postup už nemá prostor k tomu, aby mohl ztrácet body jak na běžícím páse. Doma si výhru s Valčí dle mého názoru pohlídá.

  • Lipník
    Valeč
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 1   100 - 0 - 0 % 29.09. 15:30

    Komentář experta: Ofenzivně laděný Lipník s ambicemi na postup už nemá prostor k tomu, aby mohl ztrácet body jak na běžícím páse. Doma si výhru s Valčí dle mého názoru pohlídá.

    Tip experta: 1 25 - 20 - 55 %
    Komentář experta:

    Budeme hrát doma a tam se může stát cokoliv. Rozjeté Hrotovice už by měl někdo přibrzdit. Věřím, že to můžeme být my, pokud se sejdou všechny okolnosti v náš prospěch. K soupeři budeme přistupovat s respektem, ale rozhodně se ho nebojíme.

  • Koněšín
    Hrotovice
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 1   25 - 20 - 55 % 29.09. 15:30

    Komentář experta: Budeme hrát doma a tam se může stát cokoliv. Rozjeté Hrotovice už by měl někdo přibrzdit. Věřím, že to můžeme být my, pokud se sejdou všechny okolnosti v náš prospěch. K soupeři budeme přistupovat s respektem, ale rozhodně se ho nebojíme.

    Tip experta: 2 42 - 11 - 47 %
    Komentář experta:

    Stařeč hraje pěkný kombinační fotbal a Předín jsem v této sezóně hrát ještě neviděl. I proto můj tip míří na hosty.

  • Předín
    Stařeč
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 2   42 - 11 - 47 % 29.09. 15:30

    Komentář experta: Stařeč hraje pěkný kombinační fotbal a Předín jsem v této sezóně hrát ještě neviděl. I proto můj tip míří na hosty.

    Tip experta: 2 21 - 11 - 68 %
    Komentář experta:

    Výčapy to v tomto zápase nebudou mít jednoduché. Blatnice hraje dobře odzadu a moc gólových šancí nepřipouští. Hosté by mohli vyhrát o jednu maximálně dvě branky.

  • Blatnice
    Výčapy
    -:- (-:-)
  • Tip experta: 2   21 - 11 - 68 % 28.09. 16:00

    Komentář experta: Výčapy to v tomto zápase nebudou mít jednoduché. Blatnice hraje dobře odzadu a moc gólových šancí nepřipouští. Hosté by mohli vyhrát o jednu maximálně dvě branky.

    Autor: Radim Procházka

    Komentáře

    Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.