EXPERT TIP - 30.kolo Divize A, 2023-2024

Datum kola: 8.6.2024

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Dan Houdek

Následující 30. kolo divizní skupiny A natipoval rokycanský gólman Dan Houdek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

Dám výhru Doubravky. Zaprvé to přeji Pavlu Vaiglovi a klukům z týmu jako Ruda Novák a chobotnice Luhový, a za druhé jako bývalý Tachovák prostě nemůžu dát, že vyhrají Mariánky. Bylo by ještě dobré, kdyby někdo s ostrou střelou typu Mila Ungra napálil Bílika do hlavy. Aby se mu rozsvítilo po tom minulém kole, co předvedl proti nám.

Tip experta: 0 79 - 7 - 14 %
Komentář experta:

Těžká volba. Asi dva nejlepší týmy soutěže po sportovní stránce. Petřín po postupu do ČFL, ke kterému gratuluji, to může mít na salámu. Viděl bych to na remízu.

Tip experta: 2 81 - 0 - 19 %
Komentář experta:

Sokolov je velmi nevyzpytatelný tým, schopný někomu dát i dostat pověstného bůra. Zkusím tipnout výhru Komárova. Péťa Ženíšek to zařídí nechutnou dělovkou z dálky, zblízka góly dávat neumí, jak jsem se sám přesvědčil v Komárově, kde mi z metru místo gólu nakouřil holeně. Dodnes to nechápe ani jeden z nás.

Tip experta: 2 62 - 19 - 19 %
Komentář experta:

Dám výhru Jindřicháče. Nehrají špatně a pokud mám dobré zprávy z Pošumaví, v Katovicích se to nějakým způsobem rozpadlo, což vyústilo v přihlášení A třídy.

Tip experta: 2 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

Jasně, že dám výhru Tachova, i když mě za to nebude mít rád Kalňas, vedoucí v Domažlicích. Kluci z Tachova nechtějí skončit poslední a já vždycky budu fandit klubu svého srdce.

Tip experta: 0 68 - 13 - 19 %
Komentář experta:

Šlágr kola. Hořovice hrají nechutně dobrý fotbal a Příbram B, po pádu A týmu z druhé ligy, chce zachránit B tým v divizi, takže ho doplňují hráči z druhé ligy. Tipnu remízu.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Myslím, že kvalitativně to Aritma zvládne, nás rozebrali jak lego. Klatovy jsou v útlumu, což mě netěší, a přál bych trenérovi Jandovi alespoň něco pozitivního před koncem soutěže.

Tip experta: 0 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

Dám remízu, jelikož bod by byl zlatý. Co jsem viděl, zářezy Sokolova a spol. v Krumlově, který hraje o záchranu, počítám, že už v autobuse u Nepomuka budeme prohrávat 3:0. Doufám, že se pletu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jan Hovorka 5
2. Jiří Klik 4
3. Ladislav Beran 4
4. Daniel Kořenek 4
5. Radek Hruška 4
6. Petr Chovánek 3
7. Pavel Tauber 3
8. Jaromír Bělunek 3
9. jaroslav rychal 3
10. Pavel Chmelík 3
11. Venca Likeš 3
12. Josef Paulovič 3
13. Karel Chovánek 3
14. Jaroslav Bureš 2
15. Michal Franc 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.