EXPERT TIP - 23.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 26.5.2024

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

 

Expertem 23. kola je Marek Wrána z Bohuslavic.




Marek Wrána

Marek Wrána z Bohuslavic je expertem na další fotbalové kolo. Jak se mu bude v jeho tipech dařit uvidíme v neděli kolem oběda. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 90 - 0 - 10 %
Komentář experta:

Štáblovice mají dobrou formu, mají šňůru 6 výher v řadě. Z posledních 6 zápasů daly dohromady 43 branek. Očekávám od Štáblovic brankové představení i tentokrát, a jednoznačnou výhru.

Tip experta: 1 60 - 10 - 30 %
Komentář experta:

Těškovicím o nic nejde, mohou hrát v poklidu, ba naopak Slavkovu jde o setrvání v okrese. Domácí hrající o záchranu, budou posíleni o 2-3 lidi z áčka. Myslím si, že všechny body zůstanou doma.

Tip experta: 2 0 - 10 - 90 %
Komentář experta:

Poslední 2 zápasy jsme prohráli a inkasovali poměrně hodně branek. Do zápasu půjdeme s tím, že chceme už konečně vyhráta předvést, co nejlepší výkon a vstřelit nějaké branky, a to se nám podaří a zvítězíme.

Tip experta: 1 80 - 20 - 0 %
Komentář experta:

Hlavnice se nachází uprostřed tabulky. Budou chtít potvrdit body z venku (tedy z našeho zápasu), a to se jim podaří na jedničku.

Tip experta: 1 90 - 0 - 10 %
Komentář experta:

Štítina už je jistým vítězem soutěže. Využijí své široké hřiště. Stěbořice nejsou zvyklé hrát na tak širokém pažitu a ze suverenní Štítinou budou mít problémy. Domácí zvítězí alespoň o 3 branky.

Tip experta: 2 20 - 0 - 80 %
Komentář experta:

Kozmice hrají své poslední domácí utkání v sezoně. Budou chtít naposled vyhrát před domácími fanoušky. Věřím, že se jim to nepovede, protože jejím soupeřem je zkušené mužstvo ze Žimrovic. Žimrovice předvedou svou kvalitu. Na dálku soupeří se Stěbořicemi o 2. místo v soutěži a odvezou si důležité 3 body.

Tip experta: 2 20 - 20 - 60 %
Komentář experta:

Za mě to bude vyrovnaný zápas. Tým ze Životic bojuje o přežití v soutěži, ale hosté z Vávrovic budou mít v utkání více štěstí a zvítězí o 1 branku.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Miroslav Liška 4
2. Karel Balcar 3
3. David Řehulka 3
4. David Marek 3
5. Jiří Novák 3
6. Martin Vitásek 3
7. Lukaš Postulka 3
8. Miloslav Mička 2
9. Radek Hruška 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.