EXPERT TIP - 16.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 1.4.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Kryštof Holeček

Druhé jarní kolo I. B třídy skupiny B tipuje Kryštof Holeček, záložník FK Černilov, který se v posledním zápase s Vamberkem zapsal mezi střelce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Slavia, jasný lídr tabulky, v prvním kole nadělovala. Myslím, že v tomto zápase tomu nebude jinak, a proto očekávám vysoké vítězství domácích. Kdo přijde do Orlické kotliny, uvidí minimálně 4 góly.

Tip experta: 2 33 - 17 - 50 %
Komentář experta:

Předměřice potřebují body, aby se odlepili ze spodku tabulky. Po prohře na penalty v prvním kole se určitě budou chtít doma předvést. Velichovky jsou ovšem velmi silný soupeř, na kterého dle mého domácí těsně stačit nebudou. Tipuji výhru hostů o jednu branku.

Tip experta: 1 66 - 17 - 17 %
Komentář experta:

Meziříčí hraje jednoduchý, účinný fotbal. V prvním kole vyloupili Meziměstí a odvezli si tři body. Malšovice doma ukopali výhru na penalty. Tady však na domácí stačit nebudou a odjedou domů s prázdnou. Plšek dá gól - ano. V prvním zápase kanonýr mlčel, doma se prosadí.

Tip experta: 1 50 - 33 - 17 %
Komentář experta:

Javornice bude chtít odčinit porážku z prvního kola, kde nestačili na Velichovky. Vamberk doma dokázal potrestat trestuhodné chyby Černilova a nakonec bral dva body za vítězství na penalty. V Javornici se ale nehraje dobře, to všichni ví. Tipují hodně soubojové, upovídané utkání se šťastným koncem pro domácí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

V prvním kole jsme zahodili na půdě Vamberka obrovské množství tutovek, dali pouze dva góly a soupeři dva sami nabídli. Prohra na penalty jen korunovala náš nepovedený sobotní výkon a bídnou produktivitu. Lípa ale dopadla ještě o něco hůř. S jasným favoritem soutěže vysoko prohrála. Budu tipovat co si přeju, tedy že tři body zůstanou u nás v Černilově.

Tip experta: 0 50 - 33 - 17 %
Komentář experta:

Opočno si z prvního kola vezlo domů 'bůra'. Meziměstí doma padlo 2:4. Oba celky tak mají co napravovat. Čekám vyrovnané utkání. Tipuji remízu a výhru domácích na penalty.

Tip experta: 2 0 - 17 - 83 %
Komentář experta:

Hronov si z prvního jarního kola přivezl všechny tři body ze Zdelova, a to hlavně díky skvělému druhému poločasu, ve kterém otočili skóre zápasu. Malšovku sice opustil zkušený střelec Vítek Vejr, ale na produktivitě týmu to znát nebylo, Opočnu doma nasázeli pět gólů. Hronov, obzvlášť doma, určitě může favorita potrápit, i přesto tipuji výhru hostů.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Radek Hruška 5
2. Josef Paulovič 3
3. Petr Novotný 3
4. Ondřej Gruncl 2
5. Kryštof Holeček 2
6. Patrik Havel 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.