3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 10:15

16.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdelov Slavii nezaskočil


Branky


6

V podzimním duelu Zdelov Slavii potrápil, když si ze Zdelova odvezla tři body za nejtěsnější vítězství a domácí jí byli po většinu zápasu vyrovnaným soupeřem. V odvetě ovšem na hřišti byl pouze jeden tým a to Slavia!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre zápasu otevřel Brázda

Již od prvních minut byla Slavia jasně lepší týmem, více držela míč a hrálo se hlavně na polovině Zdelova, který ovšem v úvodních minutách hrál velmi dobře v defenzivě. Slavia otevřela skóre v 15. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil Brázda.

 

V následujících minutách byl velmi aktivní slávistický Franc na levé straně, jeho útočné pokusy ovšem gólem neskončily. Slavia si druhou branku připsala ve 36. minutě, když vybojoval míč Václavíček a přesným centrem našel na vápně Linharta, který bez problémů doklepl míč za Kozlova záda.

 

Do šaten tak odcházeli mnohem spokojenější domácí.

 

Dominance Slavie se v druhé půle ještě zvýšila

Slavia v druhé půli byla ještě dominantnější a dostávala se i do více šancí. Většina z nich ovšem nebyla dotažena do konce a nebo Zdelov podržel dobře chytající Kozel.

 

Na konečných 3:0 upravil v 63. minutě slávistický obránce Poláček.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové B
Jaroslav Šlégr - trenér: Po celé utkání jsme měli trvalou převahu, bohužel oproti minulému týdnu jsme nebyli efektivní ve finální fázi. Nastřelili jsme 2x břevno a spoustu dalších šancí jsme zahodili. Soupeř naši branku neohrozil ani jednou. Každopádně máme další tři body do tabulky a jdeme dál.




Sestavy


FC Slavia Hradec Králové B
V. Novák [-] - M. Brázda [-] (57. A. Kováčik [-] ) , M. Poláček [-] , M. Klicnar [-] , D. Václavíček [-] , Š. Derner [-] , J. Špaček [-] , J. Franc [-] , J. Linhart [-] (57. M. Kott [-] ) , O. Pulkrábek [-] , M. Šolc [-] (78. T. Kašpar [-] )

FC Zdelov 1963
J. Kozel [-] - T. Kozel [-] , A. Lipenský [-] , K. Vašátko [-] , J. Cvejn [-] , T. Novák [-] , J. Weisser [-] , M. Horák [-] (40. D. Ludvík [-] ) , J. Novotný [-] , A. Forche [-] (85. P. Nedvídek [-] ) , O. Furda [-]

ŽK: 72. M. Kott , 89. O. Pulkrábek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Buchta Petr - IKIZGÜL Varol, ŠŤASTNÝ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Slavia, jasný lídr tabulky, v prvním kole nadělovala. Myslím, že v tomto zápase tomu nebude jinak, a proto očekávám vysoké vítězství domácích.
Kdo přijde do Orlické kotliny, uvidí minimálně 4 góly.

Tip: výhra domácích