0:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 11:00

16.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočnu začátek jara vůbec nevyšel


Branky


6

Druhé jarní kolo nabídlo souboj Opočna s Meziměstím. Na jaře se týmu Martna Šnajdra povedlo z Meziměstí přivést tři body, což se ne všem týmům povede. Ovšem v jarní odvetě byl na hřišti jen jeden tým a to Meziměstí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli Opočno držel nad vodou brankář Malý

Meziměstí od prvních minut diktovalo tempo hry. Již v 15. minutě nastřelil Smrček z přímého kopu tyčku, odražený míč se dostal k Urbanovi, který trefil spojnici. Další velkou šanci hostí měl Jirásek, když se řítil sám na opočenského brankáře Malého, který ho ovšem vychytal. Ve 32.  minutě hosté opět trefili brankovou konstrukci, když hlavou orazítkoval břevno Smrček. 

 

Skóre se měnilo až ve 42. minutě, když se míč po rohovém kopu odrazil k Muchovi,  který levou nohou z otočky prostřelil Malého. 

 

 

 

 

Ve druhé půli Meziměstí již pálilo ostrými

Meziměstí otevřelo brankostroj v 62. minutě, když na 2:0 zvyšoval Smrček po přihrávce Balvína. V 64. minutě přidal dobře hrající Smrček druhý gól, když obešel tři hráče a s přehledem zakončil. Fantastická tříminutovka Meziměstí se završila v 65. minutě, když hoste zahráli dlouhý aut, který si převzal Smrček, utekl obráncům a naservíroval míč Bártovi před prázdnou branku a ten již neměl problém dostat míč do sítě. Na konečných 5:0 upravil střídající Vojtěch Krejčí



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Opočno
Martin Šnajdr, trenér: Katastrofální vstup do jarní části jsme podtrhli domácím zápasem, v němž jsme od začátku tahali za kratší konec. Deset minut jsme se nedostali za půlku a při ostřelování naší branky jsme měli štěstí a výborného Malého v brance. Znovu jsme nezvládli závěr poločasu a v druhé půli předvedli nepochopitelný kolaps. Zasloužená výhra hostů. Nám nefunguje nic, což dokazuje skóre 0:10 ze dvou zápasů. Je to ostuda nás všech! Z mizérie se musíme dostat sami, v tom nám nikdo nepomůže!

TJ Lokomotiva Meziměstí
Luboš Jansa, trenér: Od úvodního hvizdu, jsme měli zápas pod kontrolou. Po několika velkých šancích, které zastavila buď branková konstrukce, nebo domaci brankář, jsme gól těsně před koncem poločasu přeci jen vstřelili. Do druhého poločasu se nám povedl nástup, kdy jsme během 4 minut vstřelili 3 branky a zápas tak definitivně rozhodli. Soupeře jsme v celém zápase do vážnější šance nepustili a v závěru jsme přidali ještě pátý gól. Děkuji klukům za předvedený výkon a bojovnost.



Sestavy


TJ Spartak Opočno
M. Malý [-] - M. Pago [-] (75. M. Šnajdr [-] ) , P. Hrudík [-] , M. Labik [-] , L. Růžička [-] , D. Drašnar [-] , M. Vondřejc [-] , J. Franc [-] (53. L. Čtvrtečka [-] ) , O. Polák [-] (75. D. Hrudík [-] ) , K. Krištof [-] , Š. Brožek [-]

TJ Lokomotiva Meziměstí
J. Sejkora [-] - P. Smrček [-] , J. Mucha [-] , M. Prokeš [-] , V. Jirásek [-] , P. Šnábl [-] (53. M. Doubrava [-] ) , M. Balín [-] (71. V. Krejčí [-] ) , P. Bárta [-] (71. J. Smrček [-] ) , J. Sedláček [-] (73. P. Gajdoš [-] ) , P. Urban [-] , A. Škola [-]

ŽK: 83. P. Hrudík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Nývlt Roman - ŽEROVNICKÝ David, PETRŮ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Opočno si z prvního kola vezlo domů 'bůra'. Meziměstí doma padlo 2:4. Oba celky tak mají co napravovat. Čekám vyrovnané utkání. Tipuji remízu a výhru domácích na penalty.

Tip: výhra domácích