EXPERT TIP - 14.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 6.11.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Varol Ikizgül

Další kolo krajského přeboru tipuje rozhodčí a bývalý brankář Týniště nad Orlicí Varol Ikizgül, který ještě v minulé sezóně pomohl celku z Olšiny k postupu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 14 - 0 - 86 %
Komentář experta:

Utkání týmů z opačných pólů tabulky musí Jaroměř zvládnout po dvou zaváháních v posledních dvou zápasech. Překážkou pro kombinační fotbal hostů může být stav hrací plochy v případě sehrání utkání na přírodním povrchu.

Tip experta: 2 57 - 29 - 14 %
Komentář experta:

Libčany nehrají na podzim v takové pohodě, jako u nich bylo v posledních letech zvykem. Podle mě půjde o velmi vyrovnané utkání, které nakonec dotáhnou do vítězného konce hosté díky svému nasazení na těžkém terénu.

Tip experta: 1 79 - 7 - 14 %
Komentář experta:

Zápas dvou celků snažících se o aktivní kombinační fotbal dle mého přinese spoustu šancí, přesto do role favorita stavím domácí celek, který si drží formu po celý podzim, Police se na podzim trochu trápí a v Chlumci to bude mít těžké.

Tip experta: 2 7 - 29 - 64 %
Komentář experta:

Dobrušce se ani po změně trenéra nedaří tak jak by si představovali. Záleží, v jaké sestavě hosté nastoupí, přesto si myslím, že utkání dotáhnou do vítězného konce.

Tip experta: 2 0 - 7 - 93 %
Komentář experta:

Slavia si poradila naposledy s Jaroměří vysokým rozdílem a doma porazila Dobrušku, po nevyrovnaných výkonech se dostává na konci podzimu do větší pohody a utkání zvládne.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Vrchlabí je sice houževnatý soupeř, ale přesto si myslí, že si Rychnov s utkáním poradí a bude se snažit dotáhnout na první Solnici, Vrchlabí bude mít problémy na velkém hřišti s Rychnov po fyzické stránce.

Tip experta: 2 21 - 0 - 79 %
Komentář experta:

Tento zápas bude plný emocí vzhledem k tomu, že se jedná o derby a navíc několik hráčů z Týniště v minulosti nastupovalo za Kostelec nad Orlicí. Fotbalová kvalita je na straně hostů, Kostelec ale tento zápas nebude chtít dát zadarmo. Poslední vzájemné utkání ovládli v Olšině přes výraznou převahu domácích hráči Kostelce, proto věřím, že hosté tentokrát nepřipustí podobný scénář.

Tip experta: 0 7 - 21 - 72 %
Komentář experta:

Bojovný tým domácích na těžkém terénu v Třebši bude pro vedoucí celek ze Solnice těžkým oříškem. Zápas moc fotbalovosti nepřinese a bude to spíše bojovné utkání, což domácím vyhovuje, Solnice se bude muset přizpůsobit nasazení domácích v osobních soubojích, aby mohla pomýšlet na tři body.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Chovánek 5
2. Erik Týfa 5
3. Venca Likeš 5
4. Petr Novotný 5
5. Martin Šmied 4
6. Filip Stieber 4
7. Miroslav Novotný 4
8. Jiří Pečenka 3
9. Daniel Bouška 3
10. Adam Starý 3
11. Josef Paulovič 3
12. Jan Novák 3
13. Tomáš Dušek 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.