1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia zvítězila v Červeném Kostelci


Branky


14

Slavia ziskem tří bodů v Červeném Kostelci poskočila v tabulce na třetí pozici. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O vedení hostů se postaral Labík

Slavia začala utkání dobře a po pěti minutách šla do vedení. Domácího brankáře Středu překonal Jan Labík a bylo to 0:1. Druhou branku přidali hosté ve 30. minutě, když se prosadil Daniel Krotil, na jehož zakončení byl Středa krátký. 0:2. Do konce první půle další branka nepadla.

Domácí Vejman snížil

Domácí mužstvo však nesložilo zbraně po prohraném prvním poločase a v 79. minutě se jim podařilo snížit na rozdíl jedné branky. Dominik Vejman prostřelil hostujícího brankáře a vykřesal naději alespoň na bod. Slavia však závěr utkání zvládla a nedopustila další změnu skóre. Hosté tak uhájili své vedení a získali tři body, které jim pomohly se posunout v tabulce na třetí pozici. 



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec
Pavel Barták (vedoucí mužstva): V zápasu jsme chtěli potvrdit bodový zisk z minulého utkání, ale už po 5 minutách jsme museli dotahovat nepříznivý výsledek, kdy soupeř využil našeho zaváhání v rozehře. Bohužel v 2. části 1. půle jsme se dopustili další chyby, kterou soupeř potrestal zakončením do horního rohu branky. Poločasová rozmluva v kabině účinkovala a do 2. půle nastoupil odhodlaný tým, který chtěl výsledek zvrátit. Soupeře se nám podařilo zavřít na jeho obranné polovině, ale proměnili jsme pouze 1 ze 3 příležitostí.

FC Slavia Hradec Králové
Václav Pišta (asistent): Úvod zápasu nám vyšel na výbornou a hned z první útočné akce jsme otevřeli skóre, které jsme ve 30. minutě navýšili na 0:2. Ve druhém poločase se však dostavil náš herní útlum, čehož domácí využili, zaslouženě snížili a my jsme se tak strachovali o vítězství až do konce, protože třetí, uklidňující branku jsme nepřidali. Dnešní vítězství bylo vydřené, ubojované a nesmírně cenné.



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - P. Bárta [-] , R. Míl [-] (84. M. Barták [-] ) , D. Vejman [-] , P. Kratěna [-] (72. D. Veseleňák [-] ) , D. Petrů [-] , J. Škoda [-] , L. Hlava [-] , J. Malina [-] , M. Srkal [-] (46. J. Čejchan [-] ) , P. Prokop [-] (72. Z. Mudroch [-] )

FC Slavia Hradec Králové
J. Mašek [-] - M. Strasser [-] , J. Kabeláč [-] (88. M. Málek [-] ) , T. Kabeláč [-] , T. Vošlajer [-] , J. Labík [-] (88. F. Buchwald [-] ) , L. Kundrt [-] , D. Krotil [-] (88. F. Hlušička [-] ) , J. Štipák [-] (72. P. Chlumecký [-] ) , M. Šejvl [-] , E. Týfa [-] (58. J. Řezáč [-] )

ŽK: 69. D. Vejman , 93. J. Škoda - 32. D. Krotil , 40. J. Labík , 58. J. Kabeláč , 77. J. Řezáč , 86. L. Kundrt , 92. M. Šejvl , 93. T. Kabeláč .
Počet diváků: 141. Rozhodčí: DOROTÍK Petr - ŽEROVNICKÝ David, KIEZLER Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Varol Ikizgül
Tip experta: výhra hostů

Slavia si poradila naposledy s Jaroměří vysokým rozdílem a doma porazila Dobrušku, po nevyrovnaných výkonech se dostává na konci podzimu do větší pohody a utkání zvládne.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů