0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police nad Metují obrala o body Chlumec


Branky


14
Chlumec na domácí půdě poprvé prohrál za tři body, které si odvezla Police.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Spišák zařídil Polici vedení

V prvním poločase mohli diváci vidět jednu branku a to do sítě domácího celku. Ve 23. minutě našel Josef Klapkovský na velkém vápně volného Josefa Spišáka, který z druhého doteku překonal domácího brankáře Kukala a poslal hosty do vedení. 0:1. Stejným stavem skončil i první poločas.

Druhá půle branku nepřinesla

Ve druhém poločase se domácí tlačili za vyrovnáním, ale vstřelit kýženou branku se jim nepodařilo. Jelikož ani Police nepřidala pojistku v podobě druhé branky, tak utkání skončilo stejným výsledkem jako první poločas. Police tedy zvítězila v Chlumci nejtěsnějším rozdílem.


Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek (trenér): Zápas jsme začali tlakem, který však ke gólu nevedl, šance si ale do našeho širokého postavení vytvářela i Police, 5x musel zasahovat Kukal, na střelu z brejku už ale nedosáhl. Ve 2. poločase jsme byli aktivnější, šancí k vyrovnání bylo mnoho , ale díky skvělému Vachovi, špatným finálním řešením nebo malému důrazu v koncovce jsme branku nevstřelili. Navíc jsme museli hlídat smrtící brejky hostí. Domácí neporazitelnost skončila, druhá prohra v řadě 1:0 bolí, ale nehroutíme se, pracujeme dál

TJ Spartak Police
Bořek Michal (trenér): V utkání bohatém na brankové situace jak u domácích tak i u hostů skončilo hubenou výhrou. Náš celek výrazně podržel brankář Vacho, plus bojovný výkon celého mužstva, rovná se velmi cenná výhra. Děkuji celku za předvedený výkon.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - D. Šafránek [-] , J. Novotný [-] (74. O. Jansa [-] ) , J. Dítě [-] , P. Staněk [-] , J. Hartman [-] , J. Kučera [-] , J. Ludvík [-] , V. Doležal [-] , J. Vopátek [-] , L. Pánek [-]

TJ Spartak Police
L. Vacho [-] - F. Awuku [-] (57. J. Matějka [-] ) , O. Spišák [-] , M. Mbah [-] , J. Klapkovský [-] , O. Havrda [-] , P. Franc [-] (86. T. Mucha [-] ) , L. Kudláček [-] , J. Hauschke [-] , M. Ansuma [-] , F. Kalaš [-]

ŽK: 61. J. Kučera - 56. L. Kudláček , 78. M. Ansuma , 82. L. Vacho , 92. O. Spišák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Martínek Miroslav - KUDLÁČEK Milan, VALIHORA Jaromir.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Varol Ikizgül
Tip experta: výhra domácích

Zápas dvou celků snažících se o aktivní kombinační fotbal dle mého přinese spoustu šancí, přesto do role favorita stavím domácí celek, který si drží formu po celý podzim, Police se na podzim trochu trápí a v Chlumci to bude mít těžké.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích