EXPERT TIP - 2.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 28.8.2016

0

První kolo už je minulostí a před námi je druhé. Týmy už tuší co čekat od soupeřů, proto můžeme čekat vyrovnané zápasy. Znovu jsme se obrátili na Patrika Sedláčka, ale tentokrát už se s námi podělil i o komentáře k zápasu. Bude úspěšnější než minule? Pojďme se podívat na jeho tipy.




Patrik Sedláček

hráč TJ Lučina Ptenín

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 62 - 13 - 25 %
Komentář experta:

Oba celky na úvod sezóny zaváhaly. Chlumčany v Poříčí a Merklín se Střížovicemi. Myslím si, že to bude vyrovnaný souboj, ale body si odvezou hosté.

Tip experta: 2 38 - 13 - 49 %
Komentář experta:

Co dodat k zápasu, Losinou jsem nikdy hrát neviděl, Sp. Poříčí jen 2x. Ale po tom jak hráli v prvním kole si myslím, že i druhý vyhrají.

Tip experta: 1 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Dvorec na úvod porazil podle mého názoru ,,nečekaně" Blovice 3:0, což pro mě bylo obrovské překvapení. Lužany si také připsaly 3 body po výhře na Dolní Lukavicí. Za mě je to jasný tip na domácí.

Tip experta: 2 0 - 38 - 62 %
Komentář experta:

Domácí celek, na úvod porazil Merklín po těsné přestřelce 4:3. Blovice zase doma selhaly s Dvorcem. Ve druhém kole si musí napravit reputaci a zápas rozhodnou už v první půli.

Tip experta: 1 75 - 0 - 25 %
Komentář experta:

První kolo odehráli Letiny na domácí půdě s týmem Dnešic, odkud odjely Dnešice zklamané po těsné prohře. Vstiš hraje pohledný fotbal s rychlými brejky. Podle mě ale ani ve druhém kole Letiny nezaváhají.

Tip experta: 2 62 - 13 - 25 %
Komentář experta:

Domácí těsně padli v Letinách a proto si doma musí napravit reputaci. Ptenín naopak bral všechny body z horké půdy Chlumu po výhře 2:0. Zápas to bude velmi těžký, ale máme kvalitní mužstvo a zápas si pohlídáme.

Tip experta: 2 50 - 25 - 25 %
Komentář experta:

Dolní Lukavice na úvod prohrála s Lužany jen těsně 1:0. Chlum zase doma ztratil všechny body s Ptenínem. Oba týmy tak budou chtít ve druhém kole bodovat. Podle mého názoru má ale Chlum kvalitnější mužstvo,takže bodový zisk poputuje do Chlumu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Daniel Schuster 5
2. Adam Fabián 3
3. Simon Parák 3
4. Michal Hůla 1
5. Radek Hilgart 1
6. Stanislav Dusiva 0
7. Roman Hnojský 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.