Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 14:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Golová přestřelka dopadla lépe pro domácí


Branky


0

Střížovice se minulý zápas předháněli s Merklínem a nakonec vyhrály 4:3. Doma chtěli tyto body určitě potvrdit. To Blovice musely napravit překvapivě vysokou prohrou doma s Dvorcem. Stovka přihlížejících viděla nakonec devět gólů a těšnou výhru domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlí start hostů

Hostům vyšel skvěle vstup do utkání. Doslova vlítli na domácí a už ve druhé minutě se ujali vedení zásluhou Václava Šeby. Blovice i nadále tlačily soupeře. Vytvářili si šance a v 11. minutě se ujala další. Václav Davídek poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Domácí se poté konečně oklepali a srovnali hru. Na první gól si ale museli počkat skoro půl hodiny. V 27. minutě se prosadil Jiří Průcha a stav byl 1:2. Když už se chýlil poločas ke svému konci, přišla chvíli Jana Volfa, který proměnil svoji šanci a vyrovnal tak utkání. Poločas tak skončil nerozhodně.

Obrat domácích

Vstup do druhé půle vyšel naopak od první lépe domácím. Jen tři minuty uběhli od začátku poločasu, když Petr Valeš dokonal obrat a poslal Střížovice do vedení. Hosté se však nepoložili a dokázali za deset minut vyrovnat zásluhou Jana Veselovského. I nadále byla k vidění vyrovnaná hra. Šance přicházely na obou stranách stejně. V 71. minutě se domácí dokázali podruhé v poločase dostat do vedení. Na konci akci byl Jakub Čížek a Střížovice vedly 4:3, stejně jako před týdnem. Tentokrát ale zápas stejným výsledkem neskončil. V 77. minutě se dokázal prosadit Vilém Běhánek a domácí tak poprvé v zápase vedli o dvě banky. Blovice následně vrhly všechno do útoku. Pět minut před koncem zápasu se podařilo zdramatizovat zápas, když se podruhé prosadil Václav Davídek. I přes velkou snahu už se ovšem hostům nepodařilo vyrovnat a po dvou kolech tak zůstavají bez bodu. Naopak domácí jich mají na svém kontě šest.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střížovice
Roman Klíma (hráč TJ Střížovice): "Se třemi body panuje spokojenost. Do zápasu jsme šli oslabení, skládali jsme to jak to šlo. Ani jsme neočekávaly žádný extra výsledek, takže spokojenost."




Sestavy


TJ Sokol Střížovice
O. Pelikán [-] - J. Čížek [-] , J. Doležal [-] , M. Brejcha [-] , J. Průcha [-] , M. Valeš [-] , M. Valeš [-] , R. Klíma [-] (74. J. Hrubý [-] ) , J. Volf [-] , M. Houdek [-] , V. Běhálek [-]

TJ Sokol Blovice
R. Šabata [-] - J. Calta [-] (36. T. Matoušek [-] ) , M. Plojhar [-] (14. J. Diviš [-] ) , A. Zdvořáček [-] , J. Parouz [-] , O. Laibl [-] , K. Hajský [-] (57. M. Kašpar [-] ) , J. Stegmuller [-] , J. Veselovský [-] , V. Davídek [-] , V. Šeba [-]

ŽK: 30. M. Brejcha , 60. M. Valeš , 78. J. Doležal , 93. J. Průcha - 5. A. Zdvořáček , 21. V. Davídek , 74. V. Šeba , 84. J. Parouz .
Hráči zápasu: J. Průcha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - JANOUŠEK Pavel, KLIK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.