Divoká remíza ve Dvorci


Branky


13. O. Košán , 30. O. Košán , 55. J. Kříž , 70. M. Matějov - 2. M. Rath , 20. M. Matějov (vl.) , 25. M. Rath , 33. M. Hořký
0

Oba týmy byly v prvním kole stoprocentní a nedostaly ani gól. Dal se tak čekat vyrovnaný souboj ve kterém nebude moc gólů. Opak byl ale pravdou, od úvodního hvizdu se útočilo a zápas skončil divkou remízou. Bonusový bod si dovezli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlí nástup hostů

Kdo by čekal oťukávací začátek tak byl asi překvapen tím, jak zápas začal. V první minutě měli domácí velkou možnost ke skórování, ovšem nedali. A tak na druhé straně o minuty později uděřily Lužany. Michal Rath nahrál spoluhráči, ten mu to vrátil do ulice a Michal se řítil sám na golmana. Ranou podél padajícího brankáře tak poslal hosty do vedení 1:0. Domácí se však zmohli na vcelku rychlou odpověd. Ve 13. minutě si po pravé straně potáhl míč Ondřej Košán. Dostal se až do vápna a těšně před brankářem postrčil balon špičkou kopačky do brány. Ve 20. minutě si však Lužany vzaly vedení zpět. Po standartní situaci se chtěl domácí stoper opřít do balonu a odkopnout ho, ten mu však skočil a skončil v síti. To už domácí zaskočilo více. Ještě hůře bylo v 25. minutě, to se Michal Rath opřel do centrovaného balonu a nedal Karlu Brejchovi šanci. Domácí však o pět minut později snížili na rozdíl jediné branky, když Ondřej Košán darazil odražený míč do sítě. Poslední slovo v prvním poločase ale měli přece jen Lužany. V 33. minutě se po závaru ve vápně nejlépe zorientoval Miloslav Hořký a poslal míč k pravé tyči. Do šaten se tak šlo za stavu 2:4.

Vyrovnaní domácích

Domácí šli do druhé půle s tím, že nic není ztraceno. Začali mírně přehrávat hosty, a odměnou jim bylo snížení v 55. minutě. Postaral se o něj Jindřich Kříž, když z vápna trefil přesně k tyči. Nasledně byla k vidění vyrovnaná hra se šancemi na obou stranách. Góly však nepřicházely. Nakonec se ale domácí srovnání dočkali. Na roh si nejlépe vyskočil Marcel Matějov a tentokrát se už trefil do správné sítě. Oba týmy se snažily ztrhnout vedení na svoji stranu. Blíže k tomu mělo asi hosté, když v posledních minutách rozehrávali roh. Ten si na malém vápně zpracoval Michal Rath. jeho pokus ale z brankové čáry vykopl obránce. Zápas tak dospěl k penaltám.

Penaltu si zkusili i golmani

Penaltový rostřel je vždy loterie. Tentokrát se zahrávalo dokonce jedenáct serií. Hosté mohli rozhodnout už v 6 i 7. To se jim nepovedlo, a na vítěznou penaltu si tak museli počkat až do 11. serie.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (vedou mužstva TJ Dvorec): "Zápas to byl divoký. Šance byli na obou stranách. Bohužel góly jsme dostali po našich chybách. Vyhrát mohly oba týmy, asi zasloužená remíza."

TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus (vedoucí mužstva Tj Lužany): "V první půli jsme měli víc vyložených šancí. Mohli jsme rozhodnout. To se nestalo a v druhé půli domácí srovnali. Soupeř hrál nakopávané balony, měli to dobře nacvičené a hřiště jim k tomu také pomáhalo. Nakonec asi zasloužená remíza."



Počet diváků: 20. Rozhodčí: Křen Jiří - MÜLLER Zdeněk (N), VOJTĚCH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.