O. Tic 24.
O. Tic 28.
O. Tic 38.
T. Albl 54.
O. Tic 87.
5:3
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou střelců nakonec dopadl lépe pro domácí


Branky


24. O. Tic , 28. O. Tic , 38. O. Tic , 54. T. Albl , 87. O. Tic - 5. L. Mošna , 36. L. Mošna , 51. L. Mošna
0

Losiná v prvním kole nenastoupil a tak pro ně ročník začíná až teď. Spálené Poříčí zase těsně porazilo Klášter. Dal se tak čekat vyrovnaný zápas. Po zápase nakonec první body slavili hráči Losiné a to především díky skvělému střeleckému představení Ondřeje Tice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová přestřelka

I v opravdu horkém odpoledni mělo utkání velké tempo. Už ve čtvrté minutě se dokázal prosadil hostující Ladislav Mošna, který střelou k levé tyči otvírá skóre zápasu. Za další dvě minuty mohla přijít odpověd domácích. Střela Lukáše Jánského skončila ale jen na břevně. Poté přišla hluší část utkání a na další šanci si diváci museli počkat až do 24. minuty. Po pěkné kombinaci středem hřiště vysílá Dalibor Zeman Ondřeje Tice a ten se tváří v tvář golmanovi prosazuje. Hned za dvě minuty mohl Tic přidal i druhou branku. Svůj únik ale nezakončil brankou těsně minul levou tyč. V 28. minutě utekl Tic obraně hostů znovu, tentokrát ovšem zakončení vyřešil na jedničku a otočil skóre zápasu. Ve 30. minutě se Poříčí dostalo k přímáku. S vypětím všech sil jej ovšem Gubiš vyráží na roh. Z následného rohu zasahuje hráč hostí levou tyč bránu. V 36. minutě se na dvaceti metrech uvolnil Ladislav Mošna a krásnou ranou posílá míč do sítě. Pět minut před poločasem posílá parádní balon za obranu Vlasta Šlais. Na ten si naběhl Ondřej Tic. Zkušení vyřeší zakončení a může slavit hattrick. V poslední minutě první půle utíká domácí obraně Ladislav Mošna. Hattrickem však pohrdl a do šaten se tak se za stavu 3:2.

Pokračují přestřelka

Pět minut po poločase byli hosté blízko vyrovnaní. Centrovaný míč od Tofla nachází hlavu Nováka. Ten však míří těsně vedle. Vyrovnání tak přišlo až o minutu později. Ladislav Mošna se ze šestnácti metrů opřel do balonu a nejeho tečovanou ránu byl Gubiš krátký a Mošna tak kompletuje hattrick. V 52. minutě zahrávali domácí trestný kop dva metry za vápnem. Balon z kopačky Vlasty Šlaise doráží u levé tyče do brány Tomáš Albl. V 66. minutě uniká po levé straně Tic. S jeho pokusem si však Hefert poradil a vyrazil jej na roh. V 75. minutě mají hosté zajímavý volný přímý kop z pravé strany. Míč však končí na tyči a stav se tak nemění. Chvíli na to má po balonu od Tomáše Hracha velkou šanci Odnřej Tic. Jeho hlavička však mířila vedle. Hosté v posledních minutách přitlačili domácí k jejich bráně. Po centru Jiří Loudy má šanci hlavou srovnat Šesták. Hlavou ale minul. Pět minut před konec tak pojišťuje tři body pro domácí po samostatném úniku Ondřej Tic. Na jeho ránu k levé tyči byl golman krátký. Domácí tak získavají první body v sezóně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná B
František Karl (TJ Losiná): "První zápas a v celku povedený výkon hlavně v první půli.Poříčí ukázalo nejen fotbalovou kvalitu ale i férový přístup k zápasu (teče míče a další). Pro nás těžce vydřené vítězství."




Sestavy


TJ Sokol Losiná B
J. Gubiš [-] - V. Šlais [-] , L. Jánský [-] , T. Albl [-] , Č. Velíšek [-] - T. Hrach [-] , P. Tančouz [-] , V. Topinka [-] (18. V. Paleček [-] ) - D. Zeman [-] , O. Fremr [-] (48. M. Lepší [-] ) , O. Tic [-] -

TJ Sokol Spálené Poříčí B
S. Hefert [-] - O. Bláha [-] , D. Hulec [-] (71. M. Šesták [-] ) , Š. Kuneš [-] , M. Hofman [-] - J. Louda [-] , J. Novák [-] , O. Homolka [-] , T. Tofl [-] - L. Mošna [-] - D. Gross [-]

ŽK: 69. T. Hrach , 76. L. Jánský - 76. M. Hofman , 84. J. Louda .
Hráči zápasu: O. Tic - L. Mošna .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Škoda Pavel - KARL František (N), VAIDIŠ René (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.