Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 10:00

3.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirošov dokázal vyhrát zásluhou hattricku Mikulčíka v Dobrkovicích


0

V Dobrkovicích se hrál v nedělním dopoledni zápas domácího celku s hosty z Mirošova. Dobrkovice v minulém kole doma ztratily zápas se Smolinou, kdy vedly o dvě branky a prohrály nakonec v penaltovém rozstřelu. Hosté z Mirošova v uplynulém kole doma vyhořeli s Bohuslavicemi nad Vláří a napravit reputaci si chtěli v Dobrkovicích. To se jim povedlo náramně a i zásluhou hattricku Tomáše Mikulčíka si odvážejí na Klobucko tři cenné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli v první půli do dvoubrankového vedení

V Dobrkovicích mají hrací čas v nedělním dopoledni a tak se čakalo, jak poměrně daleká cesta z Valašsko-Kloboucka do Dobrkovic na hráče Mirošova zapůsobí. Ti se museli v sestavě obejít bez svého kanonýra Pavla Rajznauera, který pobývá na dovolené v Bulharsku a také s vědomím, že minulé zápas s Bohuslavicemi nad Vláří jim nevyšlo tak úplně podle jejich představ. Domácí tým měl v prvním kole volno, druhý zápas hrál na domácí půdě, ale promrhal zde slibný dvougólový náskok z prvního poločasu a prohrál nakonec se Smolinou v penaltovém rozstřelu. Utkání v Dobrkovicích se v úvodu hrálo opatrně, mužstva se příliš neznala a nikdo nechtěl udělat chybu. Jako první ale udeřili hosté, veterán v mirošovském dresu Tomáš Mikulčík po dvanácti minutách otevřel skore utkání. Domácí tým zvýšil obrátky a snažil se o vyrovnání nepříznivého stavu. Po půlhodině se však znovu trefil Mikulčík a bylo to už 0:2. Mirošov tak měl utkání nelmi dobře rozehráno, domácí nemohli najít protizbraň na jejich obranu v čele s brankářem Šenkyříkem. Do půle hosté hosté velmi spokojeni, vedli o dvě branky, což jim dávalo velkou naději do dalšího průběhu hry.

Hostující Tomáš Mikulčík vsítil tři branky, hosté v závěru pojistili výhru

V domácí kabině přišlo na řadu mytí hlav, trenéry trápila především koncovka a také herní projev Dobrkovic nebyl ideální. Poločasová předsevzetí vzala za své již po pěti minutách hry, kdy Tomáš Mikulčík zkompletoval hattrick a Mirošov z ničeho nic vedl 3:0. Domácí celek však nepodlehl nepříznivému stavu a snažil se ještě s výsledkem něco udělat. Kouzlo brankáře Šenkyříka odčaroval po hodině hry domácí Žůrek a vykřesal pro domácí naději na vyrovnání. Tu ještě více zvýraznil v 78. minutě Fuglík a již to bylo jen 2:3 z pohledu domácí celku. Dobrkovice vycítily šanci na zvrat a rázem jich bylo plné hřiště. Hosté už jen bránili jednobrankový náskok a snažili se kouskovat hru. Nezapomínali ale tak na rychlé brejky. Domácí vrhli v závěru všechny síly do útoku a hosté využili otevřené obrany a definitivní podobu výsledku dal v 86. minutě hostující Machů. Hosté si odvážejí po výsledku 2:4 všechny body a napravili si po výpadku s Bohuslavicemi reputaci, domácí Dobrkovice vydolovaly ze dvou domácích zápasů jediný bodík.



Ohlasy k zápasu


Dobrkovice
David Juřík, hráč:

FC Mirošov
Pavel Rajznauer, hráč: Jsem momentálně na dovolené v Bulharsku, ale dle našich střelců je jasné, že veterán v naší sestavě řádil jako zamlada.



Sestavy


Dobrkovice
D. Kašný [-] - K. Čech [-] , D. Kašný [-] , T. Minařík [-] (75. D. Juřík [-] ) , R. Fuglík [-] , J. Kobylík [-] (65. L. Šiška [-] ) , K. Dědek [-] , T. Hubáček [-] , M. Žůrek [-] , V. Svozil [-] , P. Lukašík [-]

FC Mirošov
F. Šenkeřík [-] - D. Maniš [-] , F. Machů [-] (75. D. Ďulík [-] ) , L. Soukup [-] , L. Beňo [-] , T. Mikulčík [-] , V. Frys [-] , O. Němeček [-] , M. Obadal [-] , L. Strouhal [-] , A. Juráň [-]

ŽK: 49. D. Kašný - 30. M. Obadal , 33. F. Machů .
Hráči zápasu: M. Žůrek - T. Mikulčík , F. Šenkeřík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MATUCHA Jiří - FUGLÍK Daniel (N), LYSÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.