EXPERT TIP - 10.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021

Datum kola: 11.10.2020


0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Luboš Mlejnek

Odmala hraji fotbal za Hrotovice. V přípravě na sezónu jsem si přetrhl křížový vaz v kolení. Nyní jsem po plastice křížového vazu a na trávníky se vrátím nejdřív v dubnu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Budějovice jsou doma silné. Tým kolem kapitána Škody minulý týden překvapil a vyšlápl si na Rouchovany. Když si dám jedna a jedna dohromady, tak Budějovice doma na letišti Třebenice porazí. Kdybych si měl tipnout střelce tak za domácí se trefí Škoda, Buďa a za hosty Tomáš Ondráček.

Tip experta: 2 33 - 11 - 56 %
Komentář experta:

Radotice doma hrát umí což už několikrát ukázaly. Co se týče béčka Rapotic, tak ti mě příjemně překvapují, jak herně tak i výsledkově. Mají to dobře poskládané. Útok Strašák, Němec se prosadí. Za mě vyrovnaný zápas. Počítám s tím, že hosté budou lehce posílení o áčkaře a půjdu proti většině tipérů a dám na těsnou výhru hostů z Rapotic.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Tady není o čem. Rouchovany se sice postaraly o překvapení 9. kola, když podlehly v Budějovicích 5:2, ale Kouty jsou nejhorší tým soutěže a z Rouchovan si odvezou pěknou rychtu. Tipuji dvouciferné skóre

Tip experta: 1 90 - 0 - 10 %
Komentář experta:

Bez dvou dnů to bude přesně rok, co jsme se doma utkaly s Opatovem a podlehly jsme vysoko 0:6 (utkání se hrálo 13.10.2019). Opatovu tam tenkrát spadlo všechno na co šáhly. Máme jim co vracet. Nyní je situace absolutně jiná. My jsme lídr tabulky a doma musíme zvítězit a potvrdit doslova vydřené 3 body z Rapotic. Opatovu nevyšel začátek soutěže, po odchodu Čurdy do Stonařova se dlouho hledal, ale konečně se odpoutal z posledního místa tabulky. Za vše mluví jejich výhra v minulém kole 7:1 nad Šebkovicemi. Jak znám trenéra Laštovičku, tak ten mužstvo namotivuje a nedopustí nějaké podcenění soupeře. V tomto utkání volím výhru Hrotovic. Kdybych si měl tipnout střelce, tak v závěru utkání se trefí i hrotovický snajpr a míčový kouzelník Tomáš Novotný alias Frity, kterého zdobí skvělá technika, přehled, cit pro přihrávku a pracovitost.

Tip experta: 1 67 - 0 - 33 %
Komentář experta:

Těžko tipovat kdo vyhraje. Vyrovnanej zápas. Rozhodne maličkost. Výsledky Jemnice jsou pro mě jak na houpačce. Pyšel posledních pár zápasů hraje fakt dobře. Jemnice doma zase udolala i Předín. Domácí se budou muset obejít bez kapitána Smetany, který byl v minulém kole vyloučen. Přesto by pro domací mohlo být plus to, že jsou zvyklí na hřiště ve Vratěníně, které je z kopce a každej soupeř na tohle hřiště nadává. Proto se přikláním na stranu domácích.

Tip experta: 1 22 - 11 - 67 %
Komentář experta:

Okříšky sice minulý týden ztratily body v Třebenicích, ale doma si to pohlídají a vyhrají. Tentokrát nebudou hrát zároveň s jejich áčkem a určitě budou posílení o pár kluků ze širšího kádru áčka. Předínu se zatím daří, ale na Okříšky to stačit nebude.

Tip experta: 2 0 - 11 - 89 %
Komentář experta:

Časlavice jedou do Šebkovic v roli favorita a zvítězí. Šebkovicím se nedaří a na ambiciózní Čáslavice to stačit nebude. Očekávám hodně gólů.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Dominik Veleba 5
2. Mateo Premar 5
3. Jan Virgl 4
4. Tomáš Novotný 4
5. Luboš Mlejnek 4
6. Marek Hrůza 3
7. Petr Zima 3
8. Venca Likeš 2
9. jan bulant 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.