EXPERT TIP - 11.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 14.8.2016


Zpět na experttip
M. Mikyska 57. (p.)
P. Trnka 67.
2:2
(0:0)
55. M. Ludvík
88. J. Sirota (p.)

Milan Veselý

Kariéru“ jsem načal v žácích v Myslibořicích, kam jsme jezdili ještě se dvěma kamarády z vesnice, protože ve Valči v té době žádné mládežnické družstvo nebylo a od šestnácti let hraju za chlapi ve Valči kam mě dovedl můj již bohužel zesnulý kamarád František Chládek! Začal jsem na postu pravého záložníka. Byl jsem mladý, dravý, bojovný….Po vojně se mi bohužel přivodilo první zranění kolena. Po návratu jsem začal hrávat předstopera  a sem tam při zranění brankáře jsem zaskakoval v brance.  Po dalších operacích to vypadalo už na konec kariéry, ale furt mě to k fotbalu táhlo a vrátil jsem se i po plastice křížových vazů. Místo v obraně bylo už obsazeno tak jsem začal hrávat útočníka. Samozřejmě jsem zaskakoval na všech možných poslech když bylo potřeba . Prostě jsem vystřídal doslova všechny posty.

Jinak bych chtěl všem družstvům popřát úspěšnou sezónu, hlavně ať hráčům slouží zdavíčko (to je v tomto sportu nejdůležitější!!!), pevné nervy trenérům i divákům když se jejich "miláčkům" zrovna nebude dařit (úsměv) a ještě bych rád poprosil všechny hráče i trenéry ať se nebojí a hrají po celou sezónu v duchu fair play!!! Hlavně ti starší či "nadstandartní" hráči této soutěže by měli jít příkladem těm mladším.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 0

Komentář:

No tak opět je mým tipem remíza. Domácí hráči budou chtít po sestupu z okresu dokázat, že se tak stalo omylem a hlavně v domácím prostředí budou patřit k těm nejlepším. Hosté sice ještě neví kdo nastoupí na začátku sezóny v bráně, protože se dlouhodobá brankářská jednička Zdeněk Macek před sezonou v přípravném zápasu zranil a bude minimálně dvě úvodní kola chybět, ale i tak budou patřit v tomto ročníku k černým koňům soutěže podobně jako loni, kdy obsadili pěkné druhé místo. Podařilo se jim totiž získat dva mladé hráče z vyšších soutěží, kteří tak zvýší kvalitu celého týmu. Bude větší konkurence na lavičce a snad to povede k zlepšování všech mladých hráčů. Někteří si snad uvědomí, že nemusí mít místo v základní sestavě jisté a o to víc se budou snažit na trénincích i v zápasech přesvědčit trenéra o tom, že do základu patří. Naopak trenér musí vycítit i to, že pokud se někomu nedaří (mladým, ale i těm zkušenějším) tak má na lavičce dalších minimálně pět náhradníků, kteří jsou natěšení odevzdat v zápasech maximum! Pokud si vše sedne jak má tak budou mít soupeři s týmem z Valče velké problémy.

Pavel Vejvoda 2

Radek Vodička 2

Ondra Kopuletý 2

Daniel Procházka 2

Zpět na experttip