EXPERT TIP - 1.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2020-2021

Datum kola: 23.8.2020

0

Po dlouhé odmlce nám začíná nová fotbalová sezóna. O své tipy prvního kola 1.A třídy sk. B se s námi podělil defenzivní záložník Matěj Bohůnek z SK Slavia České Budějovice. „Tipovat první kolo je vždy docela velký oříšek, jelikož v přípravě se schází týmy v okleštěných sestavách díky dovoleným a podobně. Nečekám tedy velkou úspěšnost mých tipů."

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Matěj Bohůnek

Defenzivní záložník SK Slavia České Budějovice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 33 - 11 - 56 %
Komentář experta:

Ani jednomu z týmů se nepodařila generálka na nadcházející sezonu, nicméně oba celky posílily. Do Chýnova se vrátil střelec Prášek, Lokotka zase ve svém středu přivítá Borise Novotného. Vidím to na velmi vyrovnaný zápas, který skončí remízou.

Tip experta: 1 82 - 9 - 9 %
Komentář experta:

Těžko tipovat, ani jednoho ze soupeřů jsem v přípravě nesledoval a neznám jejich současné rozpoložení. Sázím na výhru domácích.

Tip experta: 1 64 - 9 - 27 %
Komentář experta:

Dostali se ke mně zvěsti, že Kovářov přes jaro posílil kádr. My jsme naopak přišli o střelce Hromádku. V přípravě máme skóre asi 5:17 a dokázali jsme tak maximálně remizovat. No nemáme co ztratit, musíme se nějak odpíchnout ode dna.

Tip experta: 1 91 - 9 - 0 %
Komentář experta:

Potkávají se soupeři, kteří loni hráli o sestup. Věřím více domácím, jelikož mi přišlo, že předváděli docela dobrý fotbal. Mohli by tedy začít třemi body.

Tip experta: 0 41 - 42 - 17 %
Komentář experta:

Nevím jestli ve Včelnici zase celou přípravu běhali nebo se potkali i s balonem. Na rozměrově menším hřišti jim to spíše nepomůže. Tipuji plichtu.

Tip experta: 1 92 - 0 - 8 %
Komentář experta:

Výhra domácích, kteří se loni drželi na předních místech tabulky.

Tip experta: 2 11 - 11 - 78 %
Komentář experta:

Hluboká odstartuje soutěž vítězstvím na Čtyráku. Doufám ale, že domácí ostrostřelec Janeček poníží hostujícího gólmana Konečného alespoň jednou brankou.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Martin Němeček 5
2. Petr Vašíček 5
3. Bača #25 3
4. Vojtěch Kollárik 3
5. Ladislav Beran 2
6. Venca Likeš 2
7. Pavel Tauber 2
8. Miroslav Slípka 1
9. Jiří Klik 1
10. Lukáš Beneda 1
11. jan bulant 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.