0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

METEOR Tábor ztratil doma všechny body


Branky


12

V prvním kole nového ročníku na sebe narazily dva týmy, které proti sobě sehrály také poslední mistrovské utkání. To se odehrálo před devíti měsíci stejně jako teď na hřišti v Táboře. Tentokrát ovšem brala tři body Nová Včelnice, která zvítězila nejtěsnějším možným rozdílem 0:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe Nové Včelnici

Od úvodních minut se hrál vyrovnaný fotbal, ve kterém měli lehce navrch domácí fotbalisté, kteří si ale nedokázali vytvořit pořádnou šanci. Jeden z mála náznaků byla pěkná střela za vápnem v podání Širokého, kterou ale dobrým zákrokem vyrazil hostující brankář na roh. Ve 20. minutě se do nadějné příležitosti dostal Sedláček, který vstřelil branku, ale radost domácích zkazil hvizd rozhodčího, jenž odpískal předchozí faul. O pár minut později zakombinovala Včelnice na vlastní polovině. Následně jeden z obránců nakopl míč, který propadl obranou Meteoru až na Tučka a ten centrem pod sebe našel na malém vápně dobře postaveného Němečka, pro něhož už nebyl problém uklidit míč do téměř odkryté brány. O deset minut později přišla v podání hostujícího týmu pěkná průniková nahrávka opět na Němečka, který zakončil akci podél nohy Šedivého. Ovšem ani tady branka neplatila z důvodu ofsajdu. První poločas už akce nepřinesl a tak se šlo do šaten za stavu 0:1.

Domácím se srovnat skóre v druhé půli nepodařilo

Hned v úvodu druhé půle měl Meteor dobrou šanci na vyrovnání, jenže Fiala zakončil svůj únik pouze do brankáře a následně stojící Lachout před prázdnou bránou byl v ofsajdu. Snaha Meteoru o vyrovnání byla zcela zřejmá, ale opět platilo to, co v prvním poločase - bez šancí. V 70. minutě domácí tým hru více otevřel. Tento tah ale možná naopak prospěl Včelnici, která si dokázala vypracovat dvě jasné příležitosti. Obě šance ale skvěle vychytal gólman Šedivý. Závěr zápasu hostující celek zahrál dobře, bez chyb v obraně a z Tábora si odvezl tři body.

Příští týden Meteor zavítá do Dačic, které se postaraly o překvapení kola, když dokázaly obrat o body Bernartice na jejich hřišti. Nová Včelnice vyzve v domácím zápase českobudějovickou Slavii, která v divoké přestřelce podlehla doma Kovářovu 4:5, když inkasovala dvě branky z penalty v 90., respektive 95. minutě.

 

 

Vojta Kollárik



Sestavy


FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - P. Lachout [-] (77. J. Benedikt [-] ) , F. Mikuláštík [-] (46. M. Kolář [-] ) , V. Kollárik [-] , V. Sedláček [-] , F. Široký [-] , D. Fiala [-] , P. Janošík [-] , J. Pípal [-] , P. Štumfol [-] , J. Pípal [-]

TJ Nová Včelnice
J. Koudelka [-] - D. Tuček [-] (78. D. Jaroš [-] ) , M. Němeček [-] (84. T. Mareš [-] ) , P. Heřmánek [-] (67. V. Hornát [-] ) , M. Petráš [-] , M. Pivko [-] , D. Fanta [-] , R. Horák [-] , Z. Malý [-] , L. Šlapanský [-] , J. Průša [-]

ŽK: 65. P. Janošík , 85. M. Kolář - 65. J. Průša .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brych Jiří - MRÁZ Roman, VOTAVA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Matěj Bohůnek
Tip experta: remíza

Nevím jestli ve Včelnici zase celou přípravu běhali nebo se potkali i s balonem. Na rozměrově menším hřišti jim to spíše nepomůže. Tipuji plichtu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza