Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia v posledních minutách podlehla Kovářovu


Branky


31. K. Dvořáček , 45. V. Bravenec , 53. M. Slípka , 81. P. Kindermann - 15. M. Fara , 17. L. Sedlák , 32. M. Brůžek , 89. J. Svojše (p.) , 90. J. Svojše (p.)
12

První kolo nové sezóny svedlo proti sobě soupeře, kteří se utkali na závěr loňské zkrácené sezóny. V posledním listopadovém soutěžním utkání vyhráli slávisté, v prvním srpnovém kole si dvezli všechny body hosté do Kovářova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se o jeden gól dostali do vedení hosté

V úvodních minutách utkání začali aktivněji hosté, vytvořili si řadu rohových kopů, přičemž z jednoho z nich hlavičkovali těsně vedle domácí svatyně. Ve 14. minutě se poprvé měnilo skóre na světelné tabuli. Kovářov zakombinoval na pravé straně, poslal ostrý míč do vápna, kde na zadní tyči neměl hostující Fara problém usměrnit míč hlavou do prázdné branky - 0:1. Domácí se nestihli pořádně ani oklepat a tahali balon z vlastní sítě podruhé. Tentokrát kombinace z levé strany, opět centra na zadní tyč a opět nikým nehlídaný záložník Sedlák pohodlně zakončoval - 0:2. Poté jakoby hosté z Kovářova lehce sundali nohu z plynu a otěže hry převzali domácí. Dvakrát z levé strany centroval Dvořáček a dvakrát chyběli Slávistům centimetry ke korekci skóre. To se nakonec povedlo, když po nahrávce P. Kindermanna trefil odkrytou hostující bránu zmiňovaný Dvořáček - 1:2. Nicméně hned vzápětí vytvořila domácí obrana nevídanou minelu a Brůžek pohodlně zakončil za záda bezmocného Marušky. Hosté tak vedli opět o dvě branky. Do poločasu se skóre měnilo ještě jednou, když Bravenec proměnil svůj únik a do kabin se šlo za stavu 2:3.

Poslední minuty zápasu rozhodli o vítězi

Druhý poločas u Malého jezu zahájili aktivněji domácí, z trestného kopu se nádherně prosadil Slípka a bylo srovnáno. Poté to z trestného kopu zkoušeli i hosté, ale brankář Maruška se nadvakrát vyznamenal. Ke slovu se dostali opět domácí slávisté, když po Slípkovo centru a skrumáži na brankové čáře procpal balon do brány P. Kindermann a rázem to bylo 4:3! Poslední pětiminutovka však opět ukázala, jak dokáže být fotbal nevyzpytatelný. Hostující rychlík Sedlák se dvakrát probil do vápna, gólman Maruška dvakrát fauloval a Svojše dvakrát proměnil pokutový kop. Kovářov tedy v hektickém zápase otočil v posledních minutách vývoj utkání a odváží si 3 body. V dalším kole Kovářov uvítá na svém hřišti Loko ČB a Slavii ČB čeká zápas v Nové Včelnici.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (záložník): Pro diváka určitě zajímavé a dramatické utkání, poněkud vyhecované (ale férově). Rozhodčí opět slabší (již tradičně). S pěti inkasovanými brankami, nemůžeme ve fotbale myslet na body. Kvalitní soupeř si odváží body zaslouženě.




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
D. Maruška [-] - T. Vršitý [-] , K. Dvořáček [-] (76. P. Mrzena [-] ) , D. Šťastný [-] , M. Bohůnek [-] , T. Wejskrab [-] , V. Bravenec [-] , O. Kindermann [-] (69. R. Toman [-] ) , J. Pinc [-] , M. Slípka [-] , P. Kindermann [-]

TJ ZD Kovářov
T. Kainráth [-] - M. Brůžek [-] , M. Suchan [-] , T. Kukučka [-] , L. Holub [-] , J. Svojše [-] , L. Sedlák [-] , T. Děd [-] , M. Fara [-] , M. Kvasnička [-] , D. Pavličko [-]

ŽK: 26. M. Slípka , 62. J. Pinc , 73. V. Bravenec , 83. M. Bohůnek , 87. D. Maruška - 53. T. Kukučka , 78. M. Suchan , 80. J. Svojše . ČK: 90. D. Maruška .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - VALEŠ Radek, JURÁŇ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 8. 2020 00:25
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Matěj Bohůnek
Tip experta: výhra domácích

Dostali se ke mně zvěsti, že Kovářov přes jaro posílil kádr. My jsme naopak přišli o střelce Hromádku. V přípravě máme skóre asi 5:17 a dokázali jsme tak maximálně remizovat. No nemáme co ztratit, musíme se nějak odpíchnout ode dna.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích