EXPERT TIP - 26.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016

Datum kola: 19.6.2016

0
Poslední 26. kolo se pokusí odhadnout jeden z největších "gaučových sportovců" tedy redaktor Lukáš Filek. Přihlédnu ovšem k tipům registrovaných čtenářů.


Lukáš Filek

Redaktor ve fotbalunas

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 55 - 18 - 27 %
Komentář experta:

Tohle je jeden ze šlágrů kola a přímý souboj o třetí místo. Podzimní zápas možná trochu překvapivě zvládla lépe Lomnice. Ta se ovšem nyní potýká s marodkou a nejspíš nenastoupí v plné síle. Dokonce i Pavel Bastl tipl 1 zatím co Vojtěch Novák 2. Myslím, že to bude vyrovnaný zápas stejně jako Pavel Candra a dám remízu.

Tip experta: 1 55 - 18 - 27 %
Komentář experta:

Chlum potřebuje k jistotě záchrany bod, který s Lišovem získal i v předehrávce a nemusí se spoléhat na pomoc Olešnice. Domácí řekl bych mají na jaře výkyvy. Přesto si myslím, že Lišov se bude chtít se sezónou rozloučit doma vítězně. Budu věřit tipu a střeleckému umění Petra Kandla a vsadím jedničku.

Tip experta: 0 73 - 18 - 9 %
Komentář experta:

Tohle by mohl být zajímavý zápas. Bukovsko je doma silné, ale co jsem viděl Řečici na podzim a na jaře, tak se hodně zvedla. K tomu nedisciplinovanost Bukovska a delegování pana Studeného coby hlavního arbitra, který jen zřídka opouští středový kruh by mohlo přinést nějakou zápletku. Byť většina čtenářů věří domácím, vsadím opět jako Petr Kandl 0.

Tip experta: 1 73 - 18 - 9 %
Komentář experta:

Bystřici k jistotě druhého místa postačí bod. Suchdol neměl dobré jaro. Sice vyhrál poslední dva zápasy, ale to bylo proti dvěma nejhorším týmům z Borovan a ze Stropnice. Václav Kroupa sice dává dvojku a Lukáš Holický s Jaroslavem Kollmannem nulu, ale v tomto případě dám na většinu a výhru domácích.

Tip experta: 2 9 - 18 - 73 %
Komentář experta:

Oběma týmům už o nic nejde. Břilice mají jistou záchranu a Stropnice sestup. Výkon rozhodčího Syrovátky byl v posledním utkání ve Stropnici hodně diskutovaný a diváci si jistě brzy vzpomenou a nejsem si jistý jestli to bude domácím ku prospěchu. Břilice mají volnou ruku a mohou sáhnout po hráčích Třeboně, i když si myslím, že více prostoru dostanou Břiličtí. Pokud by vyšel tip Miloši Mezerovi bylo by to překvapení, důstojným rozloučením se soutěží pro Stropnici by byla i remíza Pavla Bastla a Ondřeje Blažka. Nicméně přijde mi, že forma Stropnice má klesající tendenci a tak zvítězí Břilice.

Tip experta: 2 9 - 0 - 91 %
Komentář experta:

Mezi čtenáři se našel jediný Jaroslav Kollmann jenž věří domácím. Borovany jsou pro mě překvapením. Spadly z 1. A a prakticky celou sezónu se pohybují na chvostu tabulky. Krom toho daly nejméně branek a nejvíce jich inkasovaly. Ve 25 zápasech 102 obdržených gólů a nejeden sedmi osmi gólový výprask korunovaný porážkou 13:3 v minulém kole. Myslím, že podobný výsledek Borovany schytají i od mistra o čemž je přesvědčen i Martin Nebeský.

Tip experta: 1 36 - 18 - 46 %
Komentář experta:

Olešnici o nic nejde, ale Velenice při pomoci Lišova a své výhře mohou pomýšlet na setrvání v soutěži. Od příští sezóny se ovšem mluví o změnách ve Velenickém fotbale, tak si myslím, že utkání bude "čisté". Miloš Mezera s Pavlem Candrou jsou podobně jako Lukáš Holický, Jaroslav Kollmann a Václav Kroupa přesvědčeni o výhře hostů. Remíza Vojtěcha Nováka či Martina Nebeského sice nic neřeší, ale myslím si, že je reálná. Přikloním se však k Pavlu Bastlovi, Petru Kandlovi a Ondřeji Blažkovi a tipnu výhru Olešnice.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Kandl 7
2. Pavel Bastl 5
3. Vojtěch Novák 4
4. Ondřej Blažek 4
5. Martin Nebeský 4
6. milos mezera 4
7. Pavel Candra 3
8. Lukáš Holický 3
9. václav kroupa 2
10. Jaroslav Kollmann 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.