Borovany podlehly Včelnici


0

Nebeský porazil Borovany

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas smírně

   V tomto zápase nemohla Včelnice přijít o titul a Borovany si s nejhorším skóre a horšími vzájemnými zápasy s Chlumem i s případnou výhrou a současně porážkou Jiskry prakticky nemohly zajistit záchranu. Ke smůle hostů hrál v podobný čas jejich dorost ze kterého pravidelně nastupují hráči zápas v Táboře. Borovany tedy nastupovaly proti improvizované sestavě Včelnice. To bylo snad po celý zápas patrné a domácí nacházeli okénka v obraných řadách hostů. Domácí se dostávali do velmi nadějných pozic, ale s téměř nulovou produktivitou. Po čtvrt hodině nakročil Nebeský pro korunu krále střelců. 0:1. Ve 23. minutě se domácím podařilo vyrovnat zásluhou čerstvě střídajícího Chrástky jenž podruhé v krátké době potrestal špatný výkop Holického, 1:1. Včelnice dál hrála fotbal a Borovany bojovaly, přesto se skóre do odchodu do kabin nezměnilo. 

Nebeský vystřílel výhru i krále střelců

   Ve druhém poločase se toho příliš nezměnilo, tedy krom toho, že začaly padat branky. V 56. minutě se na půlce nadechl k sólu kapitán Bednář zmátl domácí zadáky přihrávkou do ofsajdu, kterou ovšem sám dostihl a vrátil hostům vedení, 1:2. Po hodině hry udeřil znovu Nebeský a bylo to 1:3. Ovšem oslavy gólu sotva utichly a Holického překonal osamocený Tomášek 2:3. Poslední slovo za hosty měl v 78. minutě střelec hattricku Nebeský, 2:4. Jiskřičku naděje vykřesal v 86. minutě poslední střídající hráč utkání Brenner, 3:4. Víc už se skóre neměnilo a tak Včelnice s jedinou porážkou slaví postup. Zatím co Borovany druhý rok po sobě ze soutěže sestupují.


Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Václav Zeman ( vedoucí mužstva domácí ): Soupeř nám toho dovolil až nevídaně. Byli jsme ovšem v koncovce marní. Včelnice dala góly po jednoduchých věcech a my šli snad 6 na 2 a nebyli si schopni přihrát. V závěru to už byla od nás křeč a byl to snad náš nejhorší výkon. Je to smutné konstatování, ale okres nám bude slušet. Dnes mohu pochválit snad jen Pečenku jenž ještě spoustu šancí pochytal.

TJ Nová Včelnice
Radek Vajda ( trenér hosté ): Byl to poslední zápas a nám nastal problém se sestavou, když hrál ve stejnou dobu dorost ze kterého pravidelně nastupují čtyři hráči. Takže se dá říct, že jsme odjeli s béčkem. Vzadu jsme byli starší kluci a obrana byla otevřená. Borovany byly nažhavené a bojovaly, asi měli ještě nějakou teoretickou šanci. Měli jsme sice převahu, ale co nepromění soupeř se nedivím, že je tam kde je. Pochválit musím střelce hattricku Nebeského, který si vlastně góly připravil sám a Bednáře.



Místo: dl. hlášenky. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Picka Pavel - PÍSEK Martin, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.