3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 10:00

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Bystřice si poradila se Suchdolem


Branky


0
Bystřice uhájila druhé místo
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro domácí

   Bystřice potřebovala k jistotě druhého místa vytěžit z utkání alespoň bod. Suchdolu o nic nešlo, snad kromě důstojného zakončení ročníku. Hrál se poměrně vyrovnaný a pohledný fotbal. S tím rozdílem, že domácí dokázali své šance proměnit. Suchdol byl asi nejblíže gólu, když Radek Arenberger trefil z rohu vápna levačkou jen spojnici tyčí. Byť měli hosté šancí možná i více, góly dávali domácí. Ve 23. minutě otevřel skóre Feytl, 1:0. O 11 minut později přidal branku Strejček a bylo to 2:0. V další slibné příležitosti se objevil Krejčí, ale přestřelil. Do šaten se tak odcházelo za stavu 2:0 pro Bystřici.   

Suchdol střeleckou smůlu neprolomil a domácí navýšili náskok

    Druhá půle přinesla podobný obrázek hry. S tím, že Suchdol se snažil možná ještě víc poprat se o výsledek. Nicméně hostům se na jaře střelecky moc nedaří. Asi v největší šanci se druhé půli ocitl Krejčí, ale jeho pokus dokázal Drábik vyškrábnout. Podobně dopadly i další příležitosti hostů a nuly v kolonce vstřelených gólů se hosté do konce utkání nedokázali zbavit. A tak udeřili znovu domácí, kdy v 72. minutě pečetil výhru kapitán Bobál, 3:0. Tento výsledek znamenal pro domácí udržení konečného druhého místa za mistrovskou Včelnicí. Suchdol především díky dobrému podzimu ukončí soutěž ve středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Bystřice
Václav Kovanda ( trenér domácí ): Za krásného počasí se hrál bezstarostný, kvalitní a velice slušně vedený fotbal nahoru dolů zásluhou obou mužstev. Hosté překvapili rychlou kombinační hrou, žádné nakopávání a my hráli podobně. Rozdíl byl jen v koncovce. Naše byla důraznější, přesnější a přinesla v prvním poločase dvoubrankové vedení. Ve druhém poločase Suchdol s dvěma novými hráči ještě zvýšil obrátky a měl herně trochu navrch. Opět však doplatil na neschopnost v koncovce a my po pěkné akci přidali třetí branku. Poté dostali v našich barvách šanci dorostenci, patnáctiletí Kaiseršot s Běhounem a o rok starší Hynek. V tomto zápase jsme se plně rehabilitovali za ten minulý propadák v Řečici, žádný z hráč nepropadl, všichni odvedli kvalitní výkon. Přesto nad ostatní vyčnívali Strejček ve středu pole, jeden gól dal, náš třetí skvěle připravil a odvedl velké penzum černé práce a potom brankář Drábik, který chytil několik hodně ošemetných střel a udržel nulu.

Sokol Suchdol nad Lužnicí
Vlastislav Michálek ( vedoucí mužstva hosté ): Bylo vidět, že jde o poslední zápas. Tempo nebylo nejvyšší, ale hrál se dobrý zápas. Utkání bylo vyrovnané a chvílemi jsme byli možná i lepší. Bohužel neproměňujeme šance a soupeř vytěžil z minima maximum. Dobrý výkon podal Hešík a Krejčí.



Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
P. Drábik [-] - P. Bobál [-] , Z. Beneš [-] , O. Nováček [-] , Z. Steklý [-] - J. Strejček [-] , M. Feytl [-] , D. Frühauf [-] , T. Dvořák [-] (78. P. Hynek [-] ) - Z. Březina [-] (80. M. Běhoun [-] ) , J. Záhorka [-] (70. J. Kaiseršot [-] ) -

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - A. Arenberger [-] , J. Kříž [-] , T. Záruba [-] , M. Prášil [-] - R. Arenberger [-] , L. Hešík [-] , M. Březina [-] , J. Záruba [-] (46. F. Rácik [-] ) - Š. Kubašta [-] (46. T. Kamiš [-] ) , P. Krejčí [-]

ŽK: 88. T. Záruba .
Hráči zápasu: P. Drábik , J. Strejček - L. Hešík , P. Krejčí .
Místo: N. Bystřice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Svoboda Jan - BLAŽEK Vladislav, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.