EXPERT TIP - 25.kolo Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016

Datum kola: 11.6.2016

0

24. kolo už je minulostí a všechny přípravy se už zaměřují na kolo 25., ve kterém se odehraje mnoho zajímavých utkání. Prodlouží Ostrov svoji neporazitelnost a poradí si doma s Krajkovou? Pojistí si Nová Role druhou příčku? Na odpověď si budeme muset ještě chvíli počkat, ale už teď se můžete podívat, jak tyhle zápasy i zápasy zbylé tipoval náš expert…kterým se pro tohle kolo stávám já a na moje tipy se můžete podívat níže…




Roman Bilavčík

Redaktor/fotbalunas.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Myslím si, že Ostrov bude pokračovat ve svých výkonech a Krajková bude ráda, když neodjede s pořádným výpraskem, tipuji zde přesný výsledek 5:1.

Tip experta: 0 0 - 100 - 0 %
Komentář experta:

Studánka se v posledních dvou utkáních bodově chytla a věřím, že se jí to podaří opět a doma získá nějaké body. Tipuji, že to bude remíza 1:1 a na penalty vyhraje Studánka.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Slavkov si jede do Kynžvartu pro tři body a myslím si, že se jim to povede. Pod novým trenérem Houškou, který do týmu zakomponoval neúnavné dorostence, se v posledních zápasech herně zvedli a myslím si, že výhru z minulého zápasu potvrdí a vyhrají v Kynžvartu 2:4.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Lipové se vůbec nepovedl zápas ve Slavkově a tak bude chtít zaváhání napravit a schytají to hostující Kraslice, které v Lipové dostanou 4:1.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Skalná se po minulé hrůze bude chtít odvděčit svým fanouškům a na domácím hřišti si zastřílí proti Chodovské, které nastřílí 7:1.

Tip experta: 0 0 - 100 - 0 %
Komentář experta:

Habartov si v minulém zápase zastřílel ve Staré Chodovské, ale tentokrát to tak jednoduché mít nebude a nevstřelí ani jeden gól, to samé Plesná a zápas skončí 0:0, na penalty vyhraje Plesná.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Souboj v horní polovině tabulky dopadne lépe pro výše postaveného a to pro domácí Novou Roli, která si s Rychnovem poradí 3:1.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.