1:2p.
(1:0)
82. F. Veit
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 14:00

25.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studánka potřetí za sebou získala alespoň bod


Branky


0

Na domácím hřišti přivítal předposlední tým tabulky Studánka hostující tým z Jáchymova, který se pohybuje v poklidném středu tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli první půli gólem do šatny

V sobotním odpoledni se na hřiště do Studánky přišlo podívat třicet platících diváků, kteří si museli na první gól počkat až na konec první části. Průběh prvního poločasu měli pod kontrolou spíše hosté z Jáchymova, kteří si vypracovali hned několik šancí, domácí gólman Stanislav Kašpar byl však proti a všechny jejich pokusy zneškodnil. Domácí na konci první půle potrestali neproměňování šancí hostů, když se ve 44. minutě trefil domácí Patrik Kovařík a poslal tak svůj tým do vedení 1:0. Do konce poločasu už se nic ani stihnout nemohlo a rozhodčí pískl konec první půle.

Hosté srovnali na konci zápasu

Ve druhé půli měli mírnou převahu hosté, kteří si vypracovali několik šancí, ale na vyrovnávací gól si museli počkat až do 82. minuty, kdy se trefil Dominik Tichý, který srovnal na 1:1. Do konce zápasu už se nic nestalo a tak se šlo na pokutové kopy.

Hosté odváží o bod více

Na penalty byli šťastnější hosté a odváží si o bod více. I když v minulém kole Studánka natrénovala penalty, za které si ve Skalné připsala o bod více, tak do dnešního rozstřelu si přesné trefy hráči nepřenesli a v penaltách podlehli Jáchymovu 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ohara Studánka
František Řepčík: "V první půli měli hosté několik šancí, ale nás podržel náš gólman, který chytal výborně a gólem do šatny jsme vedli 1:0. Na konci zápasu se hostům podařilo vyrovnat a na penalty jsme bohužel prohráli."

TJ Jáchymov
Rudolf Hellmich, předseda: "Od 44. minuty jsme prohrávali 1:0, ale ke konci zápasu v 82. minutě se nám podařilo srovnat a na penalty jsme byli šťastnější a vyhráli. Kdyby to ale bylo v první půli 1:4, tak se nemohl nikdo divit. Po průběhu zápasu jsme ale za dva body rádi."



Sestavy


TJ Jiskra Ohara Studánka
S. Kašpar [-] - P. Kuchejda [-] , F. Repčík [-] , M. Čerňanský [-] (90. J. Bláha [-] ) , E. Müller [-] , J. Němec [-] , S. Habrman [-] , P. Rožánek [-] , P. Kovařík [-] , K. Hošťálek [-] , V. Bárta [-]

TJ Jáchymov
M. Ulaga [-] - J. Navrátil [-] , F. Veit [-] , T. Trojek [-] - D. Tichý [-] , P. Kostka [-] , M. Gombár [-] , D. Křížek [-] (73. V. Klečka [-] ) , M. Křížek [-] - P. Hekel [-] , T. Günther [-] (83. J. Bukač [-] )

ŽK: 49. P. Kuchejda , 55. P. Rožánek , 78. M. Čerňanský , 89. V. Bárta - 79. P. Kostka . ČK: 79. M. Křížek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Vasilko Jan - ŠMAT David, TŮMOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.