Pištín doma remizoval s Úsilným


Branky


0

Domácí Pištín přivítal na svém hřišti druhý tým tabulky Úsilné. Hosté si mohli v případě výhry definitivně pojistit druhé místo v tabulce. Domácí hráči zase chtěli potvrdit překvapivé tři body ze hřiště Žabovřesek a rozloučit se s diváky bodovým ziskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se v prvním poločase branek nedočkali

Na krásně připravené hřiště v Pištíně, přijel aktuálně druhý tým tabulky.  Domácí chtěli navázat na dobrý výkon a zisk tří bodů z minulého kola, ale překvapivě měli problémy se sestavou. Zápas začali o deseti, naštěstí v první desetiminutovce dorazil i druhý útočník. Hosté začali aktivně, ale domácí podnikali rychlé protiútoky, s kterými měla hostující obrana problémy. Již v 6. minutě utekl po pravé straně domácí Vávra, nahrál Hromádkovi na malé vápno, ale ten nedokázal usměrnit míč do branky. Stejná akce se opakovala v 18. minutě,  Vávra tentokrát přihrával Kubešovi, ale ani tentokrát neskončil míč v brance hostů. Domácí dál hráli ze zabezpečené obrany, která fungovala velmi dobře a hosty do žádných šancí nepouštěla. Ve 23. minutě se vydal dopředu domácí obránce Šťastný, naskočil si na centrovaný míč a trefil břevno hostující branky. Hosté o sobě dali vědět po půl hodině hry, kdy dostal míč na levou stranu Dolejšek, krásným centrem hledal spoluhráče před brankou, ale nikdo nedokázal usměrnit hlavou míč do sítě. Před odchodem do kabin ještě utekl Vávra, ale jeho střelu z pravé strany kryl brankář hostů Novák. Do kabin se tak šlo za bez brankového stavu.

Hosté vyrovnali v závěru zápasu

Druhý poločas se hrál  v podobném duchu, jako ten první. Hosté se snažili kombinací a držením míče dostat před domácí branku, ale naráželi na výborně organizovanou defenzivu domácích, která pak okamžitě podnikala brejkové výpady na polovinu hostí. Nejprve dva hostující obránci netrefili  na polovině míč, ten propadl k Vávrovi, který z pravé strany běžel na bránu, ale brankář Novák byl opět na místě. Po další akci se v pokutovém území se dostal míč k domácímu kapitánovi Koňárikovi, kterého vychytal opět pozorný Novák. Gólu se domácí přece jenom dočkali v 73. minutě  a to po pěkné akci, kdy si Čapek seběhl do středu hřiště, vyslal do úniku Vávru, ten ještě předložil míč Kučerovi  a ten svým zakončení rozveselil domácí příznivce - 1:0. Po obdržené brance hosté prostřídali a vysunuli hru tři útočníky. V hostující obraně tak bylo více prostoru pro domácí útočníky. V 80. minutě se Kubeša zbavil obránce na malém vápně, ale proti jeho střele vytáhl brankář Novák neuvěřitelný zákrok  a vyrazil míč nad branku. O chvilku později se opět  Kubeša dostal až před brankáře Nováka, hledal ještě před brankou spoluhráče, ale nikdo na jeho míč nedosáhl. Pro domácí za neproměněné šance přišel trest v předposlední minutě zápasu. Dlouhý míč doletěl až na hlavu Čady a ten zajistil Úsilnému bod. Pištín se tak rozešel s Úsilným nerozhodně 1:1.



Ohlasy k zápasu


FC Praktic Pištín
Václav Vávra (hráč): "Chtěli jsme se s diváky rozloučit vítězně, ale věděli jsme, že nás čeká těžký zápas. Po jejich jarních výsledcích jsem čekal od hostů mnohem víc. V zápase si vytvořili pouze jednu šanci a to v poslední minutě zápasu, která nás bohužel stála tři body. Škoda, že jsme neproměnili alespoň ještě jednu šanci, kterých bylo dost. Nejlepší hráč od hostů byl jednoznačně brankář Novák, který svými zákroky zajistil svému týmu alespoň bod. Od nás bych poděkoval celému týmu, který hrál jako minulé kolo v Žabech týmově a makal jeden za druhého. Od nás bych asi nominoval oba krajní beky Bezpalce a Šímu, kteří udrželi nebezpečné hostující útočníky a do ničeho je nepustili a pak ještě Kučeru ve středu hřiště, který i se zraněním toho hodně naběhal a vybojoval spoustu míčů."




Sestavy


FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - L. Hromádka [-] , F. Bezpalec [-] , V. Šíma [-] , M. Šťastný [-] - J. Čapek [-] , L. Koňarík [-] , M. Kučera [-] , F. Petráš [-] - E. Kubeša [-] , V. Vávra [-] -


Hráči zápasu: V. Šíma , F. Bezpalec - R. Novák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ZEVL Karel - ČÍŽEK Aleš (N), HELMICH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.